Septemberhoroskop 2014- Stenbocken

Ditt nionde hus har besök av Solen fram till den 23 september. Allt som stavas utland och annorlunda lockar dig. Det nionde huset förknippas med högre lärande, såsom universitet och filosofi, men också juridik, långresor och författande. Det är mycket möjligt att du får en chans att resa eller planera för något inom de områden jag nämnde. Är du student är detta en utmärkt tid. Det är lättare att lära och du visar prov på gott läsarhuvud.

Din karriär är nästa livsområde att aktiveras när Solen den 23 september går vidare till ditt tionde hus. Solen har tagit tolv månader på sig att passera genom alla dina andra hus och därför kan man säga att tiden från och med den 23 september och månaden som följer är din årliga karriärtopp. Merkurius styr ditt dagliga arbete och din hälsa, men även ditt nionde hus. Du kan med framgång använda dig av nionde husets egenskaper, såsom att undervisa och vägleda andra, för att nå framgång i din karriär. Likaså kan resor bli aktuella i ditt arbete. Eftersom Merkurius också styr din hälsa så bör du bara minnas att inte bränna ljuset i bägge ändar innan hösten riktigt kommit igång. Jag vet att du älskar att arbeta och streta på, men ta inte ut dig mer än du måste, bäste Stenbock.Ekonomiskt så ler turplaneten, Jupiter, mot din ekonomiska planet, Uranus mellan den 23-30 september. Jupiter befinner sig i det åttonde huset som signalerar pengar från andra, såsom banker och banklån, bidrag, underhåll, gåvor, testamente och skatter. Uranus befinner sig i ditt fjärde hus vilket säger mig att det finns en koppling mellan pengarna som kan komma till dig och ditt hem och din familj. Jupiter styr ditt tolfte hemliga hus, varför pengarna som kommer till dig kanske gör det lite i skymundan.

Kanske får du en gåva som givaren önskar att du ligger lite lågt med.

Efter ett år med Jupiter i ditt seriösa kärlekshus, även kallat äktenskapshuset, har du haft stor betoning på kärlek och kanske till och med giftermål sedan förra sommaren. När Jupiter vandrade vidare i juli, hamnade fokus istället på socialt liv. Du kommer verkligen att nätverka, mingla och utöka antalet kontakter i din smartphone under tiden fram till nästa sommar!

Månen är din kärleksplanet och kommer om en månads tid, i oktober, att bjuda på en förmörkelse. Allt ska fram i ljuset vad gäller din relation. Har du det bra med din partner har du inget att oroa dig för men har där funnits tvivel eller något som inte känts bra kan förmörkelsen hjälpa till att ”skaka” saker och ting tillrätta. I september, prioritera att hålla kärleken lycklig och harmonisk. Det stärker din hälsa.

Glad onsdag!