Horoskop vecka 10, 2015

Två av årets lyckligaste dagar!

Vi har två fantastiska dagar den här veckan, de kan faktiskt tillhöra några av 2015 mest lyckosamma dagar så gör er redo för att markera dem i era kalendrar! Men först…

Hur många tankar ryms på en helg?

Energierna från kvicktänkte Merkurius ligger fortfarande i luften när vecka 10 startar. Vilka nya idéer har du haft i huvudet under helgen? Det troliga är att de både kändes helt annorlunda mot hur du brukar resonera men det fanns också risk för att de var en aning för fantasifulla. Men inget är förgäves, ibland måste man gå igenom energier: bra, dåligt, galet, tills saker och ting faller på plats.

En 5-stjärnig dag!

På tisdagen den 3 mars har vi en dag värd att kallas astrologiskt 5-stjärnig! Det är lyckosamme Jupiter som möter de plötsliga händelsernas styrare, Uranus. Jupiter befinner sig i grandiose Lejonets tecken och Uranus i snabbe Väduren. Det är framåt, framåt med idéer och möjligheter. Starkt optimistiska känns det som om allt vi tar oss för är möjligt att lyckas med och vår känsla har rätt, vi kan lyckas och på kuppen bli närmast förvånad över vad vi åstadkommit! Satsa på att uppfylla dina önskningar den här dagen!

Två glada onsdagsmöten men …

Onsdagen den 4 mars är även den en dag med fina, positiva aspekter. Ett flertal faktiskt:

Venus och Uranus slår sig samman- oh la la, kärleksmöjligheter kan komma som en blixt från klar himmel. Alternativt kan nyheter angående ett projekt inriktat på mode, konst och/eller skönhet få sig ett rejält uppsving.

Venus och Jupiter, alias den stora och lilla lyckan, slår sig också samman. Kärleksmöjligheter betonas återigen, eller alternativt kan ett skrivprojekt eller något satsning gällande underhållning såsom tv, drama eller scenframträdande bringas extra tur. Om inte 5-stjärnig, så i alla fall en 4-stjärnig dag!

… trubbel i paradiset gällande pengar?

Det tredje planetmötet den 4 mars består av Venus och Plutos kvadratur till varandra. Det är en stressad aspekt vilket betyder att de tu inte kommer överens. Venus står för skönhet, njutning, kärlek och, till viss del, pengar. Pluto står för uppror, ändring av status quo och total transformation. Kombination är att pengar, eller någon form av psykologiskt maktspel, i kärlek, inte faller väl ut. Känsligt i kärlekslivet får sammanfatta Plutos och Venus aspekt denna dag.

Månen lyser full

Torsdagen den 5 mars är det dags för en fullmåne i Jungfruns tecken. Jungfrun älskar ordning och reda, detox, ekologiskt tänkande och healing. En fullmåne representerar avslut och något vi satte igång med gällande dessa ämnen; det dagliga arbetet, hälsa och nytta, för ca 6 månader sedan leder nu fram till ett slut. För information om inom vilket livsområde som just ditt stjärntecken påverkas, kika in här på bloggen på torsdag.

Har du koll på allt?

Fullmånen står i opposition till drömske Neptunus. Som alltid med Neptunus går varningsflagget upp när det gäller att inte missa viktig information. Neptunus höljer gärna sanningen i skira slöjor. Om du står i begrepp att ta dig an något viktigt arbete, se då till att du har full koll på vad din nya position verkligen innebär. Finns något dolt eller inte helt outtalat mellan dig och företaget? Dubbelkolla allt så undviker du besvikelser och missförstånd. Solen och Pluto kan dock ge dig lite extra tur- en person i högre position kan öppna dörrar för dig, lite i skymundan. Ungefär som att ha en skyddsängel i din bransch. Inte så illa, eller hur?

Håll ögonen öppna för fullmånens leverans av nyheter +/- 4 dagar from den 5 mars.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

HelenaPS Min astro/selfempowermentbok Happytown går fortsatt att förbeställa till specialpriset 129 kr hos Adlibris