Roligast för singlar idag?

Venus är på gott, flirtigt humör. Hon slår sig samman med Uranus och idag kan kärlekstörstande singlar ha riktigt flyt. Sådan där ”vi sprang på varandra på banken och bytte telefonnummer” Det är oväntat och superkul.

Par kanske inte har det lika roligt och risken finns för lite småtjafs, kanske om pengar eller om att någon i äktenskapet/relationen kastar blickar åt ett annat håll. Lite för många blickar åt ett annat håll. Bästa sättet att hantera dagens energi om du känner att du är lockad av att tänja lite på gränserna i relationen? Se till att göra det inom relationen, istället för utanför den. Förelå något ovanligt som kanske kan få dig och din partner på gott humör tillsammans: Hotellnatt på stan, bara du och han? Nya underkläder? Romantisk middag när barnen somnat? Njut av livet och kärleken i relationen!

Att bestämma dig för att bringa in nytt i relationen är helt rätt under torsdagen. Oavsett om du flirtade lite för vilt med någon som inte är din partner eller inte, så hjälper morgondagens fullmåne i renande Jungfruns tecken dig. Pluto blandar sig i leken också och med honom består livet alltid av make-overs. Inget kan vara för alltid, säger Pluto och ser till att sätta fart. Nya dimensioner i kärleken eller dags att sätta ned foten och säga stopp? Det pågår en transformation som kan bli spännande!

Glad onsdag!

Kramar

Helena