Astro för alla stjärntecken 5 – 18 mars

Horoskop för perioden 5 mars-18 mars:

Perioden inleds med en fullmåne i nyttiga Jungfrun. Det du startade i samband med nymånen i Jungfruns tecken, den 25 augusti 2014, får nu en chans att komma till avslut. Neptunus har kontakt med fullmånen- om du får en arbetsmöjlighet kring den 5 mars var då noga med att förhöra dig om vad som verkligen krävs av dig. Venus och Mars befinner sig i Väduren och vi är lite mer modiga och självsäkra i kärleken.  Den 14 mars går ordningsamme Saturnus ner i lågenergiläge. Att sätta gränser och tänka realistiskt blir lite mer utmanande än vanligt fram till och med i augusti.

Väduren 21/3- 20/4

Det du startade med betoning på hälsa och dagligt arbete i augusti förra året kommer nu till avslut. Du har fortsatt tur med kärlek och pengar- det är som om det du önskar automatiskt kommer till dig! Kärleksmöjligheter finns med människor som du möter på när du hanterar din ekonomi. Bäst just nu: pengar och kärlek. Undvik dock alltför många impulsiva inköp.

Oxen 21/4-21/5

Ett kreativt projekt eller frågor gällande barn och/eller graviditet kulminerar i dagarna. Du har nått klarhet gällande hur du ska hantera din ekonomi och har hjälp från äldre personer i din omgivning. En löneförhöjning är möjlig. Bäst just nu: din status i din bransch har skjutit i höjden och nu kan du skörda frukterna av ditt arbete.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du avslutar något gällande ditt hem och din familj i samband med fullmånen- flytt eller nya spelregler på hemmaplan. Du befinner dig i din årliga karriärtopp. Njut av framgångarna men stressa inte ihjäl dig. Kärleken kommer få fart i slutet av månaden och relationer kommer flyta bättre. Bäst just nu: Karriären och känslan av att komma tillrätta i familjelivet.

Kräftan 22/6-23/7Det du startade för drygt ett halvår sedan gällande kurser och informationsutbyte leder till någon form av resultat.

Dags att skriva examen eller summera ett PR-projekt? En fråga gällande grannar kan också vara aktuell. Din karriär kommer ta fart i slutet av månaden. Stora händelser i arbetslivet väntar dig runt hörnet. Bäst just nu: Fortsätt att fokusera på vad du vill uppnå i arbetet- planeterna är med dig.

Lejonet 24/7-23-8

Du startar perioden med att reda ut frågor kring dina inkomster och värdet på de tillgångar du äger. Du startade processen redan i augusti förra året. Det du kan är tillgångar som kan ge dig mer på kontot. En hobby kan bli ditt levebröd. Bäst just nu: Ju mer du arbetar för andras välgång, desto mer får du tillbaka själv.

Jungfrun 24/8-23/9

Den förändring som du påbörjade i augusti, gällande ditt utseende eller hur du presenterar dig själv för omvärlden, når sitt mål när perioden startar. Du har förnyat dig själv! Grannar eller kollegor kan vara lättstötta mellan den 9-12. Din partner eller make får en bättre ekonomi och är gärna generös mot dig. Bäst just nu: Kärleksmöjligheter i samband med arbetet den 17-19 mars.

Vågen 24/9-23/10

Något som du hållit undan världen kommer till sitt avslut. Kanske är det en fråga om kroppslig återhämtning eller ett arbetsprojekt som du filat på i hemlighet sedan i augusti förra året. Du är ombytlig i kärlek- omvärlden hinner knappt med! Du kommer få mycket att tänka på gällande kärlek i slutet av mars. Bäst just nu: Ett oväntat romantiskt möte den 9-12 mars.

Skorpionen 24/10-22/11En fråga gällande nätverk eller tillhörighet till en grupp eller organisation ställs på sin spets. Frågor kring internet och teknik tycks iblandat.  Din kärlekspartner har lite mer temperament än vanligt i början av perioden. Efter den 17 februari ser det mer stabilt ut i kärlekslivet. Bäst just nu: Kärleksmöjligheter som startar efter den 17 mars.

Skytten 23/11-22/12

Något gällande din karriär och status i din bransch ger resultat i början av perioden. Det du inledde i arbetet i augusti bär frukt.  Gör dig redo för att njuta av mycket skoj och kreativitet i slutet av mars. Ge dig själv lite mer omtanke än vanligt om du känner dig stressad. Ansikts- och hårbottensmassage är särskilt effektiv nu. Bäst just nu: Ta viktiga ekonomiska beslut innan den 14 mars för bästa resultat.

Stenbocken 23/12-20/1

En juridisk fråga som blev aktuell kring den 25 augusti förra året kan få ett avslut, likaså planer gällande högre studier eller utlandsresor. Använd perioden till att nätverka, studera och lägga tid på relationen med dina syskon.  I slutet av mars väntar stora händelser gällande dina syskon och ditt hem. Bäst just nu: Grunden för god hälsa just nu startar med att du tar hand om dina anklar och fötter!

Vattumannen 21/1-18/2

Ärenden du haft gällande gemensam ekonomi, skuldsituation och skatter når ett avslut i början av perioden.  Du har flöde i ekonomin efter den 13 februari. Att på olika former spekulera i pengar eller satsa på spel kan ge mer pengar på kontot. Din partner ser ut att fundera över en personlig nystart gällande utseende och hälsa. Bäst just nu: Ekonomiska möjligheter mellan den 17 och 18 mars.

Fiskarna 19/2-20/3

I periodens början kan aktiviteter kring bröllop eller ett affärsamarbete vara något som upptar din tid. Kanske började du planera för det redan i slutet av augusti förra året.  Vissa utmaningar i ekonomin kan dyka upp mellan den 9-12 februari. Din hälsa mår bra av att du tar hand om dina fötter- hej fotmassage! Att prova på healing kan likaså hjälpa din hälsa. Bäst just nu: Kärlekslivet får en superkick från och med den 13 mars.

Glad torsdag!

Kramar

Helena