Horoskop vecka 20, 2015

Thank God it´s Monday, eller?

Efter en helg präglad av Neptunus och Merkurius röriga möte kanske det är så att det är rätt skönt att det bara får bli måndag igen? Diffusa budskap och folk som tänkt och sedan tänkt om igen, har varit i farten när kontraktsplaneten och drömske Neptunus inte kom överens. När vecka 20 startar lugnar det sig. Energierna har kulminerat.

Försäljarens, PR-konsultens och marketingavdelningens tid är kommen!

På måndagen beger sig superenergiske Mars in i Tvillingarnas tecken och vi kan få se och höra talas om nya kommunikationsplaner, sociala mediers smarta upplägg och möjligheter samt försäljningsinsatser som läggs fast. Telefoner och mail kommer gå heta och meningsskiljaktigheter kommer att luftas. Mars är inte den som håller tyst om vad han tycker. Med Mars i tecknet som styr grannar är det också möjligt att det blir extra fart i just grannarnas hus eller kvarter. Nya grannar eller renoveringar som stör? Ni märker snart vad som är på gång!

Dags att lägga kontraktsbläcket på hyllan

Merkurius kommer börja backa den 18 maj men gör er redan nu redo för följande mentala notering: undvik helst alla former av formella överenskommelser och kontraktsskrivningar redan nu, men framförallt under perioden 18 maj- 11 juni. Att teckna avtal utan Merkurius ger inte den stadga eller långvarighet som man önskar. Enda undantaget är om man får en chans att gå tillbaka till en f d arbetsplats, tidigare boende eller bil. Man ska ha haft ett påvisat förflutet med det man önskar gå tillbaka till. Att tänka ” åh, det där jobbet drömde jag om för 10 år sedan”. är inte detsamma som att man faktiskt arbetade på det kontoret för 10 år sedan och nu väljer att gå tillbaka. Tillbaka till det förflutna alltså. Det riktiga förflutna.

Jag vill! Men bör inte…På torsdagen den 14 maj duellerar krigsplaneten Mars och strukturens gode vän, Saturnus.

Det möts i en s k opposition, d v s de står mitt emot varandra och fullkomligt kastar elände över varandra. Det är som om deras energier av superhjälte och krigare krockar med struktur och långsiktigt planering. Resultatet? Mars vill framåt, framåt och Saturnus bromsar allt vad han kan. Vi kan alla känna oss lockade att bara få satsa på nya marker och börja springa men vi kommer bli stoppade. Av någon, troligen, äldre person eller visa råd som säger åt oss att lägga band på oss. Och vi bör vänta. Begrunda alla omständigheter och sedan agera. Men inte förrän Merkurius vaknat till liv i mitten på juni igen.

Spa och kärleksfioler

På lördagen den 16 maj blir det lite roligare toner. Skönhetens- och kärlekens planet, Venus, är på fantastiskt humör och tar med sig fantasifulla Neptunus på helgnöje. Venus befinner sig i familjekära Kräftan och Neptunus i spirituella och läkande Fiskarna. Bege dig iväg på massage eller yoga, det kan göra under för kroppen just nu. Likaså kan lördagen bli en mycket vacker, förförisk kärlekskväll. Singel eller upptagen- ikväll står det tända ljus, rosor och violiner på schemat. Njut!

Söndagsfundering

Vi närmar oss en vacker nymåne i Oxens tecken. Den äger rum på måndagen den 18 maj i vecka 21, så vi ska inte gå händelserna för mycket i förväg ännu. Men låt mig säga så här: det är dags att planera för bostad, ekonomi och hur man bäst gör för att nå sina mål. Begrunda det under söndagen den 17 maj om ni inte fortfarande är upptagna med kärlek och drömmar, förstås.

Glad vecka!

Kramar

Helena