Sommarhoroskop 2015- Vågen (juni, juli, augusti)

Kärlek

Starten på Vågens kärlekssommar är utan tvekan den 22 juni. Turplaneten Jupiter i kärleksaffärernas tecken Lejonet i ditt elfte hus möter överraskningarnas planet Uranus i ditt kärlekshus. Den här dagen kan det flirtas vilt över internet eller via smartphones. Uranus styr teknik och kommer vilja höja kärleksfaktorn flera nivåer. Har du en partner är det mycket möjligt att ni blir bjudna på ett event som är stort, skoj och som ger möjlighet för er båda att ha lika kul som då ni förälskade er i varandra. Är du singel kan du likaså snubbla rakt in i Mr Right om du beger dig ut för att mingla. Alla sorter av gruppsammanslutningar som t ex välgörenhetsevent är aktuella. Lägg till utland till mixen också så kanske du får ett internationellt projekt att stödja samtidigt som kärleken kan slå till.Internationellt är på agendan igen den 2 juli. Med en fullmåne i Stenbocken är det mycket möjligt att någon som innehar en högre position i samhället, någon form av erfaren person/VIP kan svepa iväg med ditt hjärta.

Är du singel är det en Mr Big-typ du ska spana efter den här dagen!En fest eller bjudning som hålls i utlandet eller med en utländsk touch är aktuell.

Ett viktigt kärleksbeslut blir viktigt för dig kring den 16 juli. Effekterna av det som du och din familj/partner bestämmer kommer färga de kommande sex månaderna. Försök att använda huvudet en aing även om känslorna vill styra helt och hållet. Detta är inte ett tillfälle för stolthet, om du förstår. Från och med den 25 juli kommer ditt kärleksliv vara rena berg-och-dalbanan. Ena dagen upp, andra dagen ned. Under hela hösten begrundar du, bestämmer dig och bestämmer sedan om. En före detta kärlek kan ha något med saken att göra men tänk efter noga innan du bestämmer dig för att öppna upp för det förflutna igen.

Den 31 juli är det kärlek skrivet över hela ditt horoskop. Något eller någon som kom in i ditt liv eller på annat sätt blev aktuellt i januari/februari ger dig skäl att vara galet känslosam och redo för en kärleksaffär. Ovanligt för den annars så balanserade och lugne Vågen.

Från och med den 11 augusti och ett år framöver kommer Jupiter att lysa upp ditt tolfte, dolda hus. Ingenting är som det verkar och fantasi kan ha en stor del med saken att göra. Om du inleder en relation, var noga med att göra en realitycheck då och då. Annars kanske den du faller för helt och hållet absorberar din värld och de som står utanför får väldigt svårt att nå dig. Det skulle också vara möjligt att du känner att något är lite galet men att du ser relationen som karmisk och därför på något sätt menad för dig. Alternativt kan du falla mycket djupt för en kärlek som tillbringar mycket tid med meditation, healing och att arbeta med sitt inre.

Karriär/Pengar

Vi har redan talat om kärleksmöjligheter i samband med den 22 juni men eftersom det sjunde huset även styr över partnerskap är denna dag även helt rätt för att skriva under ett avtal om samarbete av något slag. Innovativa idéer, användande av ny teknik och internets möjligheter kan ge dig en rejäl ekonomisk förtjänst. Jupiter är med i leken vilket alltid betyder två saker: tänkt STORT och tänk internationellt! Den 6 juli kan du kanske känna dig en aning begränsad, eller t o m motarbetad av din egen familj när det gäller karriärplaner. Det enda du ska minnas gällande denna dag är att inte låta rädslor eller, troligtvis nedärvda, sanningar om din egen förmåga, stoppa dig i karriären. Den 16 juli är det nymåne i ditt karriärhus och plötsligt kanske du inser att det är dags att arbeta, arbeta, arbeta, trots att det är mitt i semestertider. Något projekt kopplat till hem, inredning, familj, catering eller omvårdnad/föräldrar, kommer ta mycket av din tid under de kommande sex månaderna. Bara att rulla upp ärmarna och köra på OCH att lära dig hur du bäst prioriterar för att hinna med allt. I september väntar en stor möjlighet gällande din karriär, ha det i minnet om det känns bitterljuvt att arbeta när alla andra bara sommarvilar sig.