Sommarhoroskop 2015- Skorpionen (juni, juli, augusti)

Kärlek

Ingen tid för dösnack, säger Skorpionen och viftar med sin värdefulla karriäragenda och pekar på sina långsiktiga mål. Nej, kärlek är inte direkt din största prioritering med alla fokus på vad du vill åstadkomma inom ditt arbete. Och det flyter verkligen på när det gäller arbete så det är lätt att förstå att du nu är beredd att lägga tid på kärlek om, och endast om, det verkligen är någon som uppfyller alla dina krav och förväntningar. Puh, inte lätt för en som blir förälskad i en Skorpion i år!Om det finns något av rädsla eller en släng av dåligt självförtroende när du avvärjande håller upp din fulltecknade agenda när någon potentiell partner närmar sig, är detta verkligen året då du får en chans att se dig själv i ögonen och säga ”dags att sluta vara rädd och börja våga”. Det är mycket möjligt att du lägger ned mycket tid på att släppa rädslor och frågor kring avundsjuka under junis första elva dagar. Likaså kanske du funderar allvarligt på om du ska låta en före detta komma in i ditt liv igen.

Ge det en chans om det känns rätt i magen men minns att bara för att ni fick en möjlighet att testa ett förhållande igen så betyder det inte att det måste vara den vägen ni ska vandra.

Den 1 och 2 juli är det dags att verkligen använda munlädret vad gäller kärlek. Du vill tala om vad exakt det är som är på väg att hända. Vart ska den här relationen ta vägen egentligen och vilka är framtidsmålen? Singel eller i ett förhållande så är mål i kärlek superprioriterade för dig att prata om nu.

Augustis bästa kärleksdagar är den 4 respektive den 29 augusti. Den 4 augusti får du bättre perspektiv på ett förhållande och fastnar inte i de små detaljerna som bromsar utvecklingen när du och din kärlek sätter mål och talar om prioriteringar. Den 29 augusti är det fullmåne i Fiskarnas tecken, alias ditt kärlekshus. En relation som troligen startade ett halvår tidigare får en chans att komma till avslut. Det kan vara dags att offentliggöra en relation eller avsluta en relation som inte utvecklas som du vill. Likaså kan en flirt som pågått i flera månader nu blomma ut i en relation.

Karriär

Det är full fart i din karriär, kära Skorpion. Sedan mitten av juli förra året har du fokuserat och satsat och, faktiskt, de resultat du ser nu kan du ha drömt om eller arbetat för ända sedan året sommaren 2002-sommaren 2003. Om en eller annan skickar dig en spydig kommentar så vet du att här har det minsann inte bara fåtts något gratis, du har arbetat hårt och länge för dina framgångar. Arbeta på i några månader till. Den 11 augusti lämnar Jupiter ditt karriärhus och du kommer gå in i en stark 13 månadersperiod av socialt minglande och ”hålla-dig-framme”. Det är då du ska odla dina kontakter och sprida ditt goda branschrykte vidare genom att nätverka i grupper av olika slag.

Jupiter i Lejonet förespråkar alla former av arbete med något som du älskar, som t ex en hobby. Lejonet förespråkar även ämnen med relation till barn, såsom spel eller leksaker men även underhållning, film, teater och kreativitet. Adlighet och kärleksaffärer är även de Lejonets områden så kanske är du den som skapar ett nytt datingprogram, en kärleksbok eller produkt på temat konsten att fånga en prins?

När Jupiter den 11 augusti träder in i Jungfrun är det ordning och reda som kommer bli hett. Städpersonal, revisorer, personliga organisatörer av ordning och reda och hälsoexperter inom alternativa healingtekniker kommer vara i fokus i ett helt år. Rid på vågen genom att använda dessa områden i affärer och/eller när du söker jobb. Du har ett utmärkt år för att få ett nytt arbete under året augusti 2015- september 2016. Är du egenföretagare är det ett toppentillfälle för att anställa någon. Alla vet hur svårt det kan vara att hitta rätt anställd till sitt företag och tjänster men goda nyheter även där, Jupiter kommer hjälpa dig att hitta folk som är goda och trogna mot dig och ditt företag. Du kan hitta drömanställda!

Markera den 22 juni som sommarens bästa karriärdag för din del. Då möts Jupiter, i ditt karriärhus, med överraskningarnas planet, Uranus, i ditt hus för dagligt arbete. Något du gör, troligtvis via internet/appar/teknik/sociala medier eller med utländska kontakter/idéer, får en chans att fullkomligt skjuta upp dig i luften som årets karriärstjärna på himlen! Det är en 5-stjärnig dag för ditt arbete och din status i den bransch du arbetar i. Du kan jämföra dagen med den 3 mars i år, då möttes Jupiter och Uranus också på detta sätt. Skillnaden då var att Jupiter inte var helt med eftersom han befann sig retrograd. Det som sker den 22 juni är därför än mer potent och positivt- njut!

Pengar

Den 2 juni är det fullmåne i Skytten, ditt ekonomiska tecken. Något du arbetat med i cirka ett halvårs tid kan nu ge dig lön för mödan. En större summa pengar kan komma in på ditt konto +/- 4 dagar from den 2 juni.  Jag flaggar också för att det, i värsta fall. är du som måste betala pengar, en aning oväntat. Låt oss hoppas att det inte är så.

De första 11 dagarna av juni kan du få ta hand om frågor kring gemensam ekonomi, royalties, skatter och/eller arv och bidrag. Det kan verka en aning rörigt men kommer att reda upp sig efter den 11 juni. Teckna inte kontrakt, avtal eller överenskommelser under dessa dagar. Var noga med att dubbelkolla de uppgifter som du ger ifrån dig om du ansöker om lån eller på annat sätt har kontakt med bank eller investerare. Merkurius befinner sig retro i ditt åttonde hus som styr just pengar och det finns risk för att fel eller misstag letar sig in i kommunikationen. Om du är på väg att köpa ett hus- försök att teckna ditt avtal efter den 11 juni och syna allt med lupp om du inte kan vänta.Strikte Saturnus flyttade in i ditt ekonomiska hus julen 2014. Under de kommande åren kommer han att ge dig utmaningar när det gäller sättet du hanterar din ekonomi. Du har troligen redan fått en försmak och fått börja lära dig att hushålla med pengarna på bästa sätt. Under sommaren from den 14 juni- t o m i början på september kommer Saturnus att backa ut ur ditt ekonomiska hus och du kommer få en liten andhämtningspaus gällande frågor kring ekonomi. Alltid en god nyhet i semestertider men minns att slarvar du kommer Saturnus snabbt att ge dig bassning när hösten kommer. Håll med andra ord i pengarna och planera långsiktigt om du får in en större summa pengar på kontot under sommaren.