Sommarhoroskop 2015- Vattumannen (juni, juli, augusti)

Kärlek

Jupiter befinner sig i ditt äktenskapshus, alias huset för de seriösa relationerna, sedan sommaren 2014. Många Vattumän har mött själsfränder och inlett relationer som kan liknas vid äktenskap under det senaste året. Om du lever i en relation sedan många år tillbaka kan det senaste året ha använts till att lägga mycket tid på att framhäva den andra personen i relationen på ett nytt sätt. Att vara två som samarbetar och hjälper varandra att lyckas har varit något som Vattumannen velat ägna sig åt.Under sommarmånaderna juni, juli och augusti kommer kärlekens planet också att befinna sig i ditt äktenskapshus och din partner och du kan sväva på små moln när ni gör allt för varandra. Det finns dock en liten dipp i paradiset. Under perioden 25 juli- 6 september kommer Venus gå ner i ett s k retroläge. Saker och ting hamnar lite i ett vakuum. Det kan kännas som om relationen har fel som behöver repareras och stjärnorna avråder från att ta viktiga steg som att t ex gifta sig eller flytta ihop.

Vänta istället tills Venus är med på banan igen from den 6 september.

Ett stort lyft är dock den 11 augusti då Jupiter flyttar in i ditt åttonde hus, alias gemensam ekonomi och närhet. Om relationen mår bättre efter eventuella samtal kan det nu, och ett år framöver, bli dags att satsa stort; flytta ihop, köp hus och våga ge av ditt allra innersta. Känns det som om det är dags att lämna det som var är det likaså ett år som är gynnat för att reda ut gemensam ekonomi, dela upp tillgångar i ett äktenskap och att reda ut skatter, bidrag och pengaflöden er emellan. Jag hoppas det blir på bästa sätt för dig vad som än händer!

Karriär/Pengar

Att slå dina påsar samman i kärleken har varit superrätt sedan sommaren 2014 men detsamma gäller faktiskt även för din karriär och din ekonomi. Det sjunde huset, där Jupiter befinner sig, är även det hus där man hittar företagspartners i affärer. Att bestämma sig för att arbeta ihop och tjäna sitt levebröd på samma premisser är ju ett sorts arbetsmässigt äktenskap. Under åren som löpte från hösten 2012 t o m julen 2014 var många Vattumän trötta av alla utmaningar i karriären. Saturnus, den strikte läromästaren, befann sig i Vattumännens karriärzon. Även om möjligheterna till expansion kan ha funnits där så var det inte utan att ni fick arbeta hårt, mycket hårt, för resultatet. Korta lämningstider för projekt, krävande chefer och medarbetare och tunga ämnen inom arbetet kan ha varit något som dränerat er på en hel del energi. Den tuffa perioden är tack och lov över men under sommaren den 14 juni- 17 september kan Vattumannen återigen få sig en liten påminnelse om hur viktig struktur och ordning är i karriären.Den goda nyheten är att efter två år som Saturnus elev så vet du nu hur du ska agera när det blir skarpt läge.

Tydlig gränssättning, planering och seriositet reder bäst ut eventuell förvirring i karriären under dessa månader. Markera den 22 juni som en dag då mycket goda nyheter kan komma i karriären. Det kommer troligen ske kvickt och ”helt ur det blå”. Och du kommer behöva agera snabbt.

Den 31 juli är världens alla ögon på dig. Något du startade i samband med de två nymånarna i ditt eget tecken i januari och februari når nu sin kulmination. Det rör sig om ett personligen viktigt projekt eller initiativ från din sida.

Efter den 11 augusti kanske du får höra ifrån affärsänglar som vill investera i något som du har kommit på eller arbetar med. Det blir enormt fokus på alla former av ekonomiska samarbeten och sammanslagningar under året som följer. På det privata planet kan det röra sig om att bli en ekonomisk sfär tillsammans med sin kärlekspartner/make/maka och på det affärsmässiga handlar det istället om att satsa på en produkt, tjänst eller företagssammanslagning. Jupiter älskar utlandet så det finns en stark betoning på att göra något med utlandet, utlänningar eller tankar kring att nå mark man aldrig tidigare beträtt. Köpa ett semesterhus utomlands eller exportera företagsprodukter? Bara du vet vad du drömmer om gällande detta område!