Horoskop vecka 27, 2015

TUR!

Vecka 27 startar med en riktig turdag! Onsdagen den 1 juli smäller det: Venus, alias ”den lilla lyckan” samt kärlekens- och skönhetens planet, ansluter sig till ”den stora lyckans planet”, Jupiter. Detta stavas Kärlek, Skönhet, Lyx och Glädje. Det är rent magiskt!

Fullmåne i ambitionernas tecken

Det är fullmånedags igen också! På torsdagen äger den rum i Stenbockens tecken. Här hittar vi de långsiktiga målen, våra ambitioner och karriärlivet. Vår status och vårt rykte inom vår bransch. Som alltid med en fullmåne är den slutet på en resa som vi initierade vid nymånen i samma tecken. Nymånen i Stenbocken ägde rum den 22 december 2014. Minns ni vad ni startade gällande er karriär då? Eller vad ni bestämde er för att prioritera och arbeta för i samband med den dagen? På torsdagen den 2 juli kan ni troligen se hur det hela knyts ihop som en säck. Om det inte gjort det innan, vill säga.

Överraskningsresa?

Den 2 juli möts också kommunikative och smarte Merkurius med Uranus. Merkurius befinner sig i sitt hemmatecken, Tvillingarna, och Uranus i krafttagens tecken, Väduren. Tvillingarna och Merkurius älskar mentala utmaningar, korta resor, syskon och grannar och Uranus vill så gärna bidra med en överraskningseffekt. En kortare, helt oplanerad resa eller en kul nyhet eller kurs kan bli aktuell. Likaså nyheter kring syskon och grannar. Det som sker lovar att bli roligt och mentalt stimulerande!

Mycket goda och glädjande nyheterPå fredagen den 3 juli tuffar Merkurius vidare och möter Jupiter. Nu kan det komma nyheter som får oss alla att tappa andan. Jupiter (megatur och utland) och Merkurius (snigelpost, mail, sms och nyheter i sociala medier) är på gott humör då de möts i en sextil. Jag gissar på nyheter kring kreativa projekt och något utlandsrelaterat, men även nyheter om graviditet i media.

Det känns onekligen en aning kungligt då Jupiter belyser allt som är kungligt och adligt. Jupiter vakar över världen så internationella nyheter med fokus på Lejonets ämnen kan nå oss alla.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena