Horoskop vecka 28, 2015

Auktoritärt motstånd

Måndagen den 6 juli kan det vänta oss en utmaning. Pluto och Solen ställer sig då starkt frågande till varandra. Solen befinner sig i familjens tecken, Kräftan, och Pluto i Stenbocken, alias våra långsiktiga ambitioner och strukturgivare. Pluto brukar ofta representera någon form av person eller myndighet som ställer sig över oss. Vi kan starta den här veckan med en sammandrabbning med någon som sätter stopp för våra planer och det enda vi har att göra är att foga oss. Även om hela vårt inre känsloliv bara skriker. Ligg lågt och minns att efter denna dag kommer faktiskt en annan.

Familjen i fokus

På onsdagen den 8 juli flyttar kommunikative Merkurius in i Kräftans tecken. Lått oss tala känslor, minnen, familjeband och hus- och hem! En bra tid för att vädra ut känslor men också att skapa nya band inom familjen. Solen befinner sig också i Kräftans tecken vilket ger än mer kraft till hemmet och relationerna inom familjen.

Teater, artisteri och musik

Samma dag, den 8 juli, sätter Mars fart på fantasifulla upplevelser genom att puffa drömske Neptunus i sidan. Varför inte bjuda familjen på en rolig utflykt till en teateruppsättning eller annan typ av föreställning? Det kan bli en riktig toppendag och kväll för att låta sinnena förföras av musik, dans och artistiska ambitioner!

Omdirigering

Söndagen den 12 juli befinner sig Solen och Saturnus på kivigt humör. Det kanske inte riktigt blir som man tänkt sig gällande entreprenörsidéer eller starkt personliga projekt. Hela helgen den 11-12 juli färgas faktiskt av den här motsättningen. Istället för att trycka på lite hårdare, släpp dina tankar på ”det måste bli som jag säger, annars…” och se det som att det snart kommer en bättre möjlighet. Ibland är det som man brukar säga, att motstånd inte är misslyckande utan är en omdirigering till en bättre väg för ens drömmar.

Jag önskar er alla en glad och härlig vecka!

Kramar

Helena