Horoskop vecka 32, 2015

Jag gillar den här veckan! Den innehåller en av årets bästa dagar, skäl för att fira och rita in en stor stjärna i kalendern. Men en sak i taget, innan vi kommer till godsakerna har vi en annan händelser framför oss:

Tänk praktiskt

På måndagen den 3 augusti är Jupiter och Saturnus inte på sitt bästa humör. Jupiter är optimisten som helst bara göra och hoppas på det bästa, Saturnus vill ha ordning, reda och kartlagda planer. Idag kanske du lockas av att lägga ned pengar på dyra nöjen men Saturnus kommer sitta som en tjatig ängel på din ena axel. Nej, nej, nej, skriker han. Tänk praktiskt! Och vi gör gott att komma ihåg hans råd.

En mycket härlig dag!

På tisdagen den 4 augusti möts Venus och Jupiter och detta är verkligen en underbar dag. Venus befinner sig dock retro vilket dämpar energier en aning. Om Venus varit med på banan hade dagen fått mer lyx- och kärleksstämpel över sig men nu hålls vi mer på jorden. Inte desto mindre härliga känslor det! Idag är en toppendag för att njuta av självkärlek, stänga in oss i badrummet och göra hårinpackningar, måla naglarna och bara ta hand om oss själva. En dag på ett SPA- är också att rekommendera.  (Inga ingrepp med kniv eller hårfärgningsprodukter/dramatiska förändringar dock, endast välgörande behandlingar såsom t ex massage och hudrengöring, är rekommenderade)

Arbete först

Likaså gott att vi njöt ordentligt på tisdagen för på onsdagen den 5 augusti ser Saturnus till att få ut Venus från SPA-miljön och in på kontoret. Idag kommer många få en försmak av att hösten är på ingång. Vi måste se sanningen i vitögat och börja tänka på arbete igen. Idag går arbete före alla former av njutning och ledighet. Bara att lyda.

Skriver du kontrakt gällande hem och/eller ekonomi- tänk då på detta!

På torsdagen den 6 augusti är Saturnus fortsatt i farten. Han slår sig samman med Mars. Vad vi än sätter fart på (troligen något relaterat till hem/familjen och ekonomi/gemensamt ägande) har potential att hålla för lång tid framöver. Hela energin präglas av säkerhetstänk. Hur vill vi leva och vad ska vi leva av. Ekonomi och hem sätts före allt annat. Var noga med de små detaljerna i papper så att du inte missar något viktigt om du skriver avtal eller kontrakt.

En resa med guldkant

Merkurius och Jupiter är på synnerligen gott humör den 6 augusti också. Alla former av affärsresande gynnas, likaså ger det flöde till kontraktsfrågor, se dock råden ovan.  Om man reser idag är det troligt att det på något sätt är förenat med något trevlig och fint. Kanske en god lunch eller middag som känns väldigt härlig eller ett fint hotellrum som ger guldkant till upplevelsen.

Fokus på renlevnad, nytta och plikt

På fredagen den 7 augusti flyttar snacksalige Merkurius in i Jungfruns tecken och nu är det fullt fokus på ordning och reda och system för bästa möjliga arbetseffektivitet, träning samt renande av kropp och själ. Jupiter kommer snart göra Merkurius sällskap i Jungfruns tecken alla ämnen som Jungfrun styr över kommer bli hetare än ugnspannor under året som kommer! Hur det påverkar de olika stjärntecknen har jag redan börjat skriva om här på bloggen så kika in och läs var just du har tur under det kommande året.

Framåt för drama, romantik och nöjen!På lördagen den 8 augusti flyttar energiske Mars in i Lejonet och vill omedelbart (helst redan igår) sätta fart på allt som har att göra med planering för hösten projekt gällande kreativitet, hur vi tar hand om barnen och vad vi ska göra gällande kärlekslivet. Eld i berget, skulle man kunna säga!

Vi kommer få en väldig fart inom de områden jag nämnde. Berör de dig? Gör dig då redo för att hänga med när tåget tåg. Mars är snabb när han ropar ”Starta nu!”

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena