Inhopp och svar på Ingers fråga

Gör ett litet inhopp mellan hälsohoroskopen! Det är verkligen full fart i det tredje huset för mig som Lejonascendent. Här finns all kommunikation och det stämmer väldigt bra för mig. På golvet ligger manus till Fortunata 2 och massor av inspirationsdokumenten. Jag lägger ut dem i någon form av stor mindmapkonstellation. Det hjälper mig att få en överblick och ger mig sedan utmärkt motion när jag ska samla ihop hela rasket.

Jag skriver fortfarande horoskop så att det brinner i tangenterna men nu börjar jag verkligen längta efter att få sätta tänderna i den magiska världen igen. Mail, samtal och möten bockas dagligen av. Hej Solen (full fart! ) i det tredje huset alltså! Backande Merkurius befinner sig i samma hus vilket gör att det blir mycket omarbetningar, ändrade mötestider och också förseningar. Hade trott att jag skulle varit igång med Fortunata 2 vid det här laget, men se icke. Men snart så!

Jag fick en fråga från signaturen Inger apropå veckans horoskop och mötet mellan Jupiter och Pluto den 11 oktober:

Pluto i mitt 2a hus och Jupiter i mitt 9e el 10e hus, vet ej riktigt. Vad händer i den kombinationen?

Hej Inger!

Du har goda nyheter gällande din ekonomi (2 huset) och karriär (10 huset) att vänta. Alternativt, om det är det nionde huset som Jupiter befinner sig i så blir det högre utbildning/resor/juridiska nyheter. En högre lön till följd av ändringar på arbetet eller kanske en möjlighet att tjäna pengar via något utländsktrelaterat. Det andra huset, där du skriver att du har Pluto, är inkomsternas hus, så pengarna kommer via hårt arbete och användandet av dina talanger.

Lycka till!

Fortsatt glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena