Här är dina första omvälvande händelser i år! Vårens sol-och månförmörkelser 2016- ALLA STJÄRNTECKEN

VÄDUREN

Årets första förmörkelser äger rum i mars månad. Den första, den 9 mars, är en solförmörkelse i Fiskarnas tecken och ger dig chans till en nystart inom allt det som berör ditt tolfte hus; andlighet, återhämtning, sjukhusvistelser och hemligheter man håller från världen. Det du startar nu, kanske helt i skymundan från omvärlden, får en chans att visa sig kring den motsvarande månförmörkelsen den 16 september.

Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse i relationernas tecken, Vågen. Frågor kring relationer, antingen de handlar om affärer eller kärlek, får sig en översyn. Har det funnits problem i en pågående relation kan förmörkelsen se till att bringa fram nyheter som får dig att snabbt ta ett beslut i den ena eller andra riktningen. Total ärlighet är det som efterfrågas när Vågens rättvisefinger pekar!

OXEN

Solförmörkelsen den 9 mars äger rum i Fiskarnas tecken och i ditt supersocial, nätverkande hus. Nu kanske du känner att tiden är rätt för att ansluta dig till ett nätverk eller annan hjälporganisation. Alternativt kanske det är Fiskarnas andliga energier som griper tag i dig. Kanske lockar en spirituell grupp eller trosinriktning dig mer än vanligt just nu?

Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse i diplomatiske och relationsälskande Vågen. Oxens sjätte hus, det som styr dagliga arbetsrutiner och hur du tar hand om din hälsa, kommer då att beröras. Alla former av måttlighet och balans är nyckeln till framgång i din hälsa nu. Alternativt kanske det är det dags för dig att starta eget företag? Att slå dig samman med en affärspartner kanske är något som du funderar kring. Tänk igenom din plan noga och överväg alla alternativa vägar. Precis som en äkta Våg hade gjort det.

TVILLINGARNASolförmörkelsen den 9 mars kan få dig att trycka gasen i botten rejält när det gäller din karriär.

Med en förmörkelse i Fiskarnas tecken och ditt tionde hus kommer händelserna att handla om nyheter kring dina långsiktiga planer, karriärutveckling, ditt rykte i din bransch och din ansvarskänsla. Du kan se resultatet av det du startar nu, kring månförkelsen den 16 september i år.

Den 23 mars äger en månförmörkelse rum i Vågens tecken och i ditt femte hus. Kärlek och kreativa projekt, men även barn, nöjen och fertilitet berörs. Oväntade nyheter kring en graviditet eller gällande en pågående kärleksrelation kan dyka upp som gubben ur lådan. Eller är det någon som i hemlighet kika på dig och nu lättar sitt hjärta för dig genom att bjuda ut på date?

KRÄFTAN

Årets första solförmörkelse äger rum den 9 mars, i Fiskarnas tecken och i ditt nionde. Det är dags för nya livsperspektiv och kunskaper, kära Kräfta. Nu är rätt tid för att, kanske aningen överraskande, börja eller ansöka till en utbildning, bege dig utomlands (långresor och över stora vatten) eller lära dig mer om de stora andliga och religiösa sanningarna i livet. Njut av de möjligheter som ges dig inom det kommande halvåret.

Den 23 mars lyser en fullmåne/förmörkelse upp ditt fjärde hus. Med tanke på att förmörkelsen äger rum i balansens och relationernas tecken, Vågen, så kan det bli dags för dig att fundera över om det kanske är det dags för att flytta. För att hitta rätt känslomässigt. Nyheter om ett nytt, perfekt boende kan komma som en blixt från klar himmel. Nu kan även fred slutas mellan familjemedlemmar om det varit fnurror på tråden innan.

LEJONET

Den 9 mars äger en solförmörkelse rum i Fiskarnas tecken, vilket ger dig fullt av händelser kring lån, skulder, provisioner, skatter och det du äger tillsammans med någon. Kanske blir det aktuellt att skriva avtal gällande någon viktig, ekonomisk transaktion- be gärna någon utomstående expert om hjälp.

Med Fiskarna, som styrs av drömske Neptunus, kan man lätt missa detaljer. I frågor om uppgörelser vid t ex bodelning och skilsmässor kan detta kännas särskilt viktigt då detta kan bli er sista gemensamma överenskommelse.

Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse i Vågens tecken. Diplomati, relationer och kontrakt påverkas av Vågens tecken och med tanke på att förmörkelsen äger rum i det tredje huset, alias kontraktshuset, kan det nu bli dags att komma till avslut gällande ett pr-projekt, en boksatsning, en uppsats eller kurs. Historien kan gå i båda riktningar: det kan vara dags att göra en relation inom de nämnda områdena officiell eller så kanske det är dags att avsluta något för att sedan kunna lämna det bakom dig. Förmörkelsen kan bringa dig hastiga nyheter vilket gör att du också tar ett snabbt beslut.

JUNGFRUN

Den 9 mars får Jungfrun en chans till nystart inom kärlekslivet, men också gällande affärsrelationer. Solförmörkelsen äger rum i intuitive Fiskarnas tecken i ditt sjunde hus, alias äktenskapshuset. Singlar kan finna kärleken och par kanske bestämmer sig för bröllopsdatum eller förlovar sig. Det kommer bli sex månader av fokus på kärlek och/eller affärsrelationer!

Den 23 mars är det Vågens energier som belyses av månförmörkelsen i ditt inkomst- och tillgångshus. Att dela på ekonomiska bördor och skipa rättvisa gällande det man ger, respektive det man får, kommer stå i fokus. Sliter du hårt men tjänar lite? Dags att ta ett samtal med chefen, din affärspartner eller din kärlek!

VÅGENIntuitionen kommer det inte vara något fel på när solförmörkelsen den 9 mars, i Fiskarnas tecken, lyser upp ditt sjätte hus. Nu är det dags att se över dina dagliga arbetsrutiner och din hälsa. Att använda dig av alternativa, andliga områden inom ditt arbete kanske lockar dig. Alternativt kan det vara din magkänsla som säger åt dig att fortsätta följa ett arbetsspår du har fått nos på.

Gäller det din hälsa kan du få nyheter om en behandling eller sjukhusvistelse. Inom det följande halvåret kanske det är en perfekt tid för att ta hand om det där rutiningreppet som du redan skjutit på ett tag.

Den 23 mars är det dags för Vågens områden att få sig en extra skjuts av en månförmörkelse i sitt eget tecken. Din kropp och ditt utseende kan behöva lite extra omvårdnad nu. Lägger du om kosten för att din läkare bannat dig? Eller är det dags att färga håret och byta klädstil? Din personliga profil och hur folk uppfattar dig kommer vara något du funderar på nu.

SKORPIONEN

En solförmörkelse äger rum den 9 mars i Fiskarnas tecken. För din del betyder det att ditt femte, flirtiga hus får rejäl fart nu och i sex månader framöver. En romans kan börja spira, en graviditet kan äga rum eller ett kreativt och mycket fantasirikt projekt kan börja få fart. Du kan se resultatet av det du startar nu, kring den 16 september i år.

Den 23 mars är det Vågens tecken som ser till att det blir fart gällande i ditt återhämtningshus. Det behövs en balans mellan hur mycket du arbetar och hur mycket du sedan ser till att återhämta dina energier. Med så mycket månljus i ditt hemliga, tolfte hus, kan det, alternativt, vara något som pågår i ditt arbetsliv som du inte är beredd att berätta för världen ännu. Skaffar du en ny allierad på jobbet eller planerar du att slå dig samman med en affärspartner?

SKYTTEN

Den 9 mars äger en solförmörkelse rum i Fiskarnas tecken och påverkar ditt hem-och familjeliv. Nyheter kring familjemedlemmar, ditt hem och kanske också gällande något från ditt förflutna kommer plötsligt bli aktuellt. Det fjärde huset är känsligt och Fiskmånen likaså. Det är som om Skytten fått antenner på huvudet, en magkänsla som är ruggigt korrekt och en gråtmildhet som inte liknar någonting annat.

Det förflutna och andevärlden hänger över dig kring det som sker i ditt familjeliv. Låt dig helas om någon del av ditt familjeliv gett dig sorg. Trenden kring det som startas når sin kulmen den 16 september i år.

Den 23 mars är det Vågens tecken som agerar värd för månförmörkelsen som äger rum i Skyttens elfte hus. Nu är det dags att knyta samman säcken gällande alla former av nätverksengagemang, livsdrömmar och sociala nätverk. Är det ett stort event som lockar dig nu, med betoning på varma relationer och livsbalans med dem du älskar kanske? Nu kan du finna nya vänner och bekantskaper som tycker om samma ämnen som du.

STENBOCKEN

Årets första solförmörkelse äger rum i intuitiva Fiskarnas tecken den 9 mars och kommer påverka Stenbockens tredje hus. Dags att tala om PR, försäljning eller studier? Om ett kontrakt kommer på tal, ta då gärna hjälp av en utomstående jurist eller annan rådgivare. Med Fiskarnas energier i luften kan sanningen och små detaljer lätt överses.

Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse i Stenbockens karriärhus. Det är Vågen som dikterar reglerna och nu kan VIP-folk, högre chefer och sådana som världens tycks lyssna till, intresserat vända sig mot dig och dina idéer. Ditt goda rykte och din erfarenhet kan ge dig en chans att komma till ett viktigt avslut, kanske i formen av ett partnerskap eller kontrakt, gällande din karriär. Nyheter som inte varit kända kring dig och ditt arbete kan leta sig ut i världen nu.

VATTUMANNEN

Den 9 mars äger en solförmörkelse rum i ditt andra hus, alias ditt inkomst-och ägande hus. Tecknet som styr över förmörkelsen är intuitiva Fiskarna. Som alltid med Fiskarna kan något en aning dolt ha letat sig in i ekvationen din ekonomi och dina talanger. Om det blir tal om att investera pengar så tänk igenom och dubbelkolla alla fakta mycket noggrant innan du bestämmer dig för att satsa.

Alternativt kanske det är Fiskarna andliga toner som letar sig in i sättet du tjänar pengar på. Healing, återhämtning, yoga och spiritualitet kan hjälpa dig på vägen och att vilja arbeta för ett högra gott är en viktig del i varför du vill arbeta.

Den 23 mars är det Vågen som sätter stämningen. En månförmörkelse påverkar Vattumannens nionde hus. Utlandet, långa resor, högre studier och juridiska överenskommelser kan bli superheta frågor i ditt liv. Kanske är det en förändring i din relation som gör att du plötsligt bestämmer dig för att ta en längre time-out och studera filosofi i Tibet i några månader?

FISKARNA

Den 9 mars ska du markera som ett datum som kan bringa dig nyheter kring möjligheterna att få en personlig nystart. En solförmörkelse i ditt eget tecken är en kraftfull tid för dig att starta en ny diet, förändra ditt utseende eller personliga profil. Med så mycket betoning på dina egna intresseområden, andlighet, andras väl och ve, återhämtning och fantasi som flödar, är det en fantastisk tid för dig nu. Du är lika laddad som en av de där Duracellkaninerna! Den 16 september i år kan du se resultatet av det du startar nu, oavsett om det är ett nytt kreativt projekt, en välgörenhetsinsats eller ett initiativ till att hela dig själv.Månförmörkelsen den 23 mars äger rum i Vågens tecken och för Fiskarnas del innebär det att nyheter kring alla former av gemensamt ägande, skulder, skatter, skilsmässor, bodelningar, arv och försäkringsärenden kan poppa upp som svampar ur jorden. Dags att lägga om lån eller ta ett lån? Dina relationer med nära och kära tycks sammankopplade med det som sker. Eller kanske är det bara en vän som anförtror sig gällande hemligheter i sin relation? Rättvisa behöver skipas, råd din vän att stå för sina handlingar om han/hon gjort något galet.