Jag har blivit spådd

Redan innan jul skrev jag om spådamer och medium och att jag gärna ville veta vilka ni kunde tipsa om. Jag hade en känsla av att det vore kul med en spådom men visste inte vem jag ville anlita. Ni tipsade om flera person men ändå kände jag inget speciellt i maggropen. Så jag lät det vara. Men så hörde en släkting av sig och berättade att hon anlitade en duktig spådam som gärna ville ha ett personligt horoskop av mig. Kunde vi byta tjänster? Sagt och gjort.

Jag fick kontakt med Angeli. Jag gav henne ingen information utan bara uppdraget att ”säga vad hon ser gällande arbete och privatliv”.

Ni vet ju att jag brukar låta Mark Bajerski vägleda mig, senast i maj talade jag med honom. Det var väldigt lustigt att det som Mark redan hade sagt, sa Angeli också men med lite ytterligare förtydlingar. Det jag fick höra ligger också i linje med tankar jag haft. Det känades väldigt roligt.

Tiden får nu utvisa vad som kommer att ske men vad gäller min släkting så ringde hon senast i veckan och berättade hur en av Angelis spådomar slagit in.

Jupiter, min styrarplanet, befinner sig retrograd och jag tar tillfället i akt att sakta ner en aning och fundera kring livsmål och nya planer. Det känns friskt att göra det, att vara beredd att öppna dörren för vad som än må komma.

Glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena