Horoskop vecka 31, 2016

Nystartsvibbar!

Den första veckan i augusti är en nystartsvecka. Vi har en nymåne som väntar den 2 augusti. (Undrar du hur din karriär och din ekonomi ser ut för augusti månad? Läs då mitt horoskop för alla stjärntecken HÄR.)

Låt oss nu titta på måndagen den 1 augusti:

Överraskningar i kärlek

Venus, kärlekens planet, och Uranus, överraskningarnas planet, kan ha gett oss en härlig kärlekshelg den 30-31 juli. Tidigt på måndagsmorgonen den 1 augusti möts de i en trine. Venus i Lejonet och Uranus i Väduren. Hastiga nyheter gällande kärlekslivet utlovades under helgen och samma sak under måndagen. Med Uranus kan vad som helst hända- var beredda!

Kreativa projekt med potential till framtida inkomster

Solen möter Saturnus den 1 augusti och som alltid när dessa tu är på gott humör så finns det bra förutsättningar för att göra något stabilt och hållbart av en kreativ idé. Solen styr över Lejonet, det kreativa tecknet i zodiaken, och när Solen nu befinner sig i Lejonets tecken är detta vibbarna som hon sänder ut. Saturnus befinner sig i de stora visionernas och entreprenörens tecken, Skytten. Det är visserligen semester för många ännu men om det nu skulle vara så att ni lite långsamt börjar dra i olika trådar inför hösten så är måndagen en utmärkt dag att göra det på! Det vi skapar med de här vibrationerna ger oss en chans att sätta ett kreativt projekt på banan. Ekonomisk ersättning och potential inför framtiden lovas oss från stjärnorna.

Nymåne i LejonetPå tisdagen den 2 augusti har vi ytterligare en chans att sätta fart på något kreativt. Det är nymåne i Lejonets tecken. För alla er som inte alls arbetar med kreativa projekt så finns det även andra områden som Lejonet styr över. Dessa är fertilitet, flirtar och kärleksaffärer samt att rent generellt satsa på nöjen och njutning i livet.

Lejonet älskar teater, underhållning och roliga partyn. Alla dessa områden får sig nu en stor puff framåt. Vi får en chans att så frön inom något av dessa områden som vi under det kommande halvåret kommer se blomma ut.  Varje stjärntecken påverkas olika av nymånen beroende på i vilket horoskophus som nymånen besöker. Som vanligt finner ni här på bloggen ett inlägg om vilket livsområde som påverkas för de respektive stjärntecknen. Kika in här på tisdagen den 2:a augusti alltså!

Saturnus befinner sig i en bra aspekt till den här nymånen. Det lovar dig god avkastning gällande Lejonets områden. Graviditetsvibbarna hänger i luften med den här nymånen! Men även projekt eller planer för ett barn man redan har eller träffar mycket.

Mars sätter fart in i Skyttens tecken!

På tisdagen den 2 augusti flyttar även Mars in i Skyttens tecken. Han har vandrat lite fram och tillbaka mellan Skorpionen och Skyttens tecken hela våren. Många Skyttar upplevde en tillfällig paus i jobbtakten under sommaren. Men nu blir det gasen i botten igen! Den 22 augusti är Mars helt återställd efter sin retrograd under våren och sommaren. Med fokus på renoveringar, både inre och yttre, dolda krig i nära relationer och ett ständigt pågågende behov av frigörelse, kommer det känns skönt nu när Mars flyttar in i Skytten. Det blir större visioner, mer människor i bekantskapskretsen och en lättsammare känsla. En stor dos utland kommer också ge oss att tänka på. Dags för en kvick sista-minuten-resa innan semestern är över eller bara nya planer inför kommande utlandssemestrar?

Avtalsbläck, väck!I slutet av augusti kommer Merkurius bege sig retrograd. Trogna läsare vet att det inte är en optimal period för att skriva kontrakt eller avtal. På lördagen den 6 augusti drabbar dock Merkurius och Saturnus samman i en kvadratur.  Lördagen den 6  eller fredagen den 5 augusti, gör vi dock gott i att inte avge löften eller underteckna den streckade linjen, trots att Merkurius inte befinner sig retrograd ännu. 

Merkurius och Neptunus är också på kant med varandra under helgen, på söndagen den 7 augusti. Som alltid när Neptunus blandar sig i leken får vi med en stor dos förvirring och oklarhet. Vi tycks inte kunna se klart på fakta och omständigheter. Ytterligare ett skäl att kasta avtalsbläcket och göra något annat.

Det kommer en kalasdag för att skriva under kontrakt senare i månaden, måndagen den 22 augusti. Om det är möjligt försök att styra kontraktsskrivning tills dess.

Tänk efter innan du talar med en kärlek…

På lördagen den 6 augusti är även Venus och Mars, himlens kärlekspar, i luven på varandra. Att kritisera varandra, låta grodorna hoppa ur munnen vid ett bråk och att säga för mycket i en känslig situation kan sätta ett stort STOPP för framtida möten med en ny date eller fortsatt relation med en partner. Var försiktiga med det ni säger och djupandas innan ni öppnar munnen!

Summa summarum för denna vecka: Sätt fart på ett kreativt projekt såsom skrivande, teateruppträdande, sång eller musik, satsa på graviditet eller bara öppna dörren för kärleken i ditt liv igen. Detta är vad vecka 31 signalerar genom nymånen den 2 augusti. För bästa resultat, sätt din intention gällande något av Lejonets områden på samma dag som nymånen infaller eller som mest, inom 48 timmar. Nymånen äger rum kl 22:44 på tisdagskvällen den 2 augusti. Det är startpunken för önskningarna.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena