Klänning till Frankrike

Det är en aning baklänges, i min planering. Eftersom jag ”missade” sommarsemestern till största delen så har jag redan börjat planera stenhårt för att inte missa nästa års sommarsemester. Det blir södra Frankrike där vi också är bjudna på bröllop. Surfar som en tok på fina klänning. Hitta denna från Gina Tricot och bara älskar färgen! Det är verkligen en perfekt nyans att matcha till solbrända ben.

En riktig ”franska-rivieran-klänning” tycker jag denna spetsklänning i vitt från REISS är.

Mitt absoluta favorittema när det gäller mode, brudmode, blir också högaktuellt. När jag började min bloggresa la jag nästan dagligen upp bilder på härlig couture från Valentino, Rosa Clará, BHLDN (älskar det märket!) Elie Saab mfl. Eftersom jag ska vara brudtärna kikar jag runt på klänningar som jag ska föreslå bruden. By Malinas Stella Maxi klänning, gör ingen besviken. Enligt brudens önskemål ska vi troligen tänka färgen grönt, åt det lindblomsgröna.  Lite svårt att se färgen på bilden av Bree Dress, även den av By Malina, men klänningsmodellen gillar jag.

Ja, det här kommer bli många turer innan vi har hittat rätt gällande brudnäbbsmodet. Som pricken över i:et ska vi vara brudnäbbar i alla åldrar, från tonåringar till 70-åringar. Det gäller att hitta något som kan passa oss alla eller lätt kunna alterneras genom exempelvis skärp, urringning etc. Ska bli hur kul som helst att leta efter klänningar. Och framförallt, brudklänningen!

Fortsatt glad fredag till er alla!

Kramar,

Helena