Astro för alla stjärntecken den 27 oktober- 9 november

Nymånen i Skorpionen den 30/10 markerar starten för en utmärkt 10-dagars period för att tala ut om gemensam ekonomi med en partner eller ränteförhandla med banken.  För den som agerar väntar en rent transformativ möjlighet. Valet i USA den 8/11 ser ut att dölja oklarheter. Får vi vänta på det slutgiltiga resultatet för att man blir tvungen att räkna om antalet röster?

Väduren 21/3- 20/4

Du har transformationsmöjlighet skrivet över ditt horoskop nu! Alla former av rening av din kropp gynnar dig enormt väl nu. Nu har du också enfantastisk chans att mentalt släppa begär, sorger och rädslor. Klipp bojorna! Se den 30/10 som det perfekta startdatumet. Bäst just nu: Din förmåga att våga tänka i helt nya livsbanor.

Oxen 21/4-21/5

Nymånen den 30/10 ger dig en chans att starta ett nytt kapitel i ditt kärleksliv. En ny kärlek kan komma in i ditt liv eller en förlovning bli aktuell om du redan har en kärlekspartner.  Nymånen gynnar även att ingå överenskommelser gällande ditt arbete. Nu kan du hitta en affärsängel som hjälper dig. Bäst just nu: Ditt sociala liv!

Tvillingarna 22/5-21/6

Du befinner dig i en bra period för att åstadkomma något på jobbet. Plikten är med dig och du kan imponera på chefer och överordnade. Om du söker arbete kan nymånen den 30/10 hjälpa dig på vägen. Nyheter om ett nytt arbete kan komma snabbare än du tror om du skickar iväg en ansökan. Bäst just nu: Ditt nya, flirtiga liv.

Kräftan 22/6-23/7Våga spekulera i pengar den här perioden. Satsa absolut på en lottorad! Agera från och med nymånen den 30/10. Du tycks också lägga mycket pengar på barn och nöjen nu men du njuter av det du åstadkommit. Helt rätt. Om du önskar dig en graviditet ska du satsa nu! Bäst just nu: Livsglädje, kreativa projekt och modiga investeringar!

Lejonet 24/7-23/8

Mentala utmaningar ser till att fylla dina dagar. En trend som följer dig ända fram till nästa höst. Nymånen den 30/10 ger dig årets bästa nystartschans gällande ditt hem och din familjesituation.  När familjeharmonin är på plats, påverkas även din karriär positivt. Bäst just nu: Ordna upp ägande och ekonomi gällande ditt hem.

Jungfrun 24/8-23/9

Din familj eller verksamhet som inriktar sig på hem och boende, såsom catering , barnvakt eller städtjänster, ger dig mer i fickan. Nymånen den 30/10 ger en bra chans att tänka i nya banor gällande studier eller PR-projekt. Kärlekslivet präglas av oklarhet. Avvakta med viktiga beslut. Bäst just nu: Inkomstmöjligheterna i hemmet!

Vågen 24/9-23/10

Du är praktisk och en aning torr i kärlek. Saker måste fungera, framför flöda av passion. Nya kärleksmöjligheter finns i närheten av ditt hem eller genom någon som familjen känner. Nymånen den 30/10 är en perfekt dag för att sätta dig ned och lägga upp en ny ekonomisk plan. Bäst just nu: Pengar dras till dig nu. Du lever gott!

Skorpionen 24/10-22/11

Det är din tid på året och du älskar chansen att få börja om på nytt. Vad vill du ha uppnått vid din nästa födelsedag? Så dina frön i samband med nymånen den 30/10 och mycket kan hända inom de kommande 6 månaderna. Bäst just nu: Vänner och företagsidéer är en fantastisk mix för dina ekonomiska möjligheter nu! Businessmingla!

Skytten 23/11-22/12

Inkomster och avkastning kommer äntligen lättare till dig och ökar. Samtidigt djupdyker du i ditt inre. Spiritualitet ger dig ett lugn och, faktiskt, vägledning nu. Lyssna inåt och agera därefter. Nymånen den 30/10 ger dig en särskilt bra andlig nystartschans. Bäst just nu: Dra dig tillbaka från världen och ladda batterierna.

Stenbocken 23/12-20/1Ju mer du vågar tänka i helt nya banor gällande din karriär, desto bättre.

Kombinera ditt arbete med välgörenhet och du gynnas ytterligare. Från och med nymånen den 30/10 kommer din förmåga att arbeta i grupp och samverka med andra inom samma område som du, att öka markant. Bäst just nu: ”Tillsammans” är ditt nya ledord på jobbet.

Vattumannen 21/1-18/2

VIP-personer, chefer och företagsledare fångar ditt intresse i kärlek. Makt och status är hett! Du kanske kombinerar ditt arbete med en romans. Karriär och kärlek går hand i hand. Nymånen den 30/10 aktiverar ditt karriärhus. En högre status eller befordran kan bli din. Bäst just nu: Satsa fullt ut gällande både karriär och kärlek.

Fiskarna 19/2-20/3

Utlandet, reseplaner och tankar kring högre studier ger dig mycket att tänka på vid nymånen den 30/10. Boka en resa för det kommande halvåret eller res med en gång. Du är ambitiös på arbetet och gällande sådant du lovat att göra. Lägg in vila om kroppen säger ifrån. Bäst just nu: En lärare eller vis person öppnar ditt hjärta nu.