Fråga från Skorpion m m

Tack för alla fina kommentarer om årshoroskopet- det glädjer mig om ni tycker om det!

En Skorpion ställde följande fråga om veckan som kommer:

”Hej! Tack för en suverän blogg, är en flitig besökare! Har en liten fundering angående nästa vecka (8 december för att vara exakt) hur ser det ut för en skorpion gällande karriär? Väntar på svar från högskolan. Vågar man hoppas på något? Kram!!”

Jag är i färd med att skriva horoskopet för vecka 49 ( i tidningshoroskopet är jag redan framme och skriver om slutet av januari- puh!) men ni får en liten tjuvkik gällande den 8 december.

Det är en fantastisk dag den 9 december och redan den 8 december kommer vi få känna av vibbarna, för de är på väg mot sin topp redan då. Solen i Skytten, möter Jupiter i Vågen. De möts i en sextil. Wow! Det är möjligheternas dagar, två dagar för att våga och vinna och för att ha tur och flöde!

Ja, kära Skorpion, för dig befinner sig Solen i ditt andra, ekonomiska hus. Och Jupiter i ditt tolfte, dolda hus. Jupiter är förknippad med högskola och universitet och när han nu befinner sig i ditt ”hemliga” hus antyder det att något kan vara på gång som ännu inte syns utåt. (Solen i Skyttens tecken /Jupiters tecken, antyder lycka med högre studier. )Kanske för att du beskyddas av någon som vill hjälpa dig. Många upplever att de får hjälp från personer som känns som närmast skyddsänglar. Du frågar om karriär och med de här aspekterna tror jag att du har goda förutsättningar att få en god nyhet kopplad till arbete/studier och inkomster.

Om du väntar på besked gällande en utbildning som har att göra med det inre, psykologi eller sjukvård, gynnar Jupiter dig. Det tolfe huset gynnar alla former av återhämtningsprocesser såsom vid en vårdinrättning eller rent spirituellt.

Detta är generellt, för jag ser inte ditt personliga horoskop, men låt oss säga så här: på torsdagen och fredagen 8,9 december ska du våga ta en chans om du erbjuds den. Universum bjuder på flöde och gåvor!

Glad lördag!

Kramar

Helena