Överraskande innovativt

Idag hade jag valt som en dag för en filminspelningen. Som jag skrev om tidigare under hösten valde jag dock att skala bort omkringliggande projekt och istället satsa på skrivande fullt ut. Filminspelningen ströks med andra ord ur mitt schema. Jag känner att jag vill koncentrera mig till 100% på mina böcker. Jag har gett mig själv fram till och med sommaren för att befinna mig i ”skrivläge”. Det känns mycket bra.

Samtidigt är det en känsla som smugit sig på de senaste månaderna. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad eller hur men något är i förändring. Det enda jag gör är att följa flödet. Apropå gårdagens inlägg om lagen om attraktion så ser jag mig under våren med mer tid, mer lugn och mer livsglädje. Jag har arbetat på tok för mycket och nu är det dags för en lugnare fas. Mer strukturerad (hej Saturnus i mitt kreativa, femte hus) och med full fokus på mina drömprojekt: skrivprojekten.

Jag är väldigt lockad av tanken på att ge ut Fortunatas Profetia på engelska på Amazon. Processen är väldigt enkel och rolig men aj, aj, 62 500 kr för att betala översättaren, har inte riktigt letat sig in i min ficka ännu. Dock blev jag glatt överraskad när jag såg att fantasyexperter i Dagens Nyheter listat Fortunatas Profetia som en av sina favoriter. Det hade jag helt missat! Att Andrea Brodins son, Ivar, också fastnat för Fortunatas magi gjorde mig glad alldeles glad i hjärtat.

Vi får se vad Fortunata ska hitta på och föra med sig till mig under 2017.

Idag, när energiske Mars kontaktar innovative Uranus, kanske många av oss kläcker smarta lösningar eller, oväntat, får kontakter och möjligheter för att komma vidare. Det kan bli en spännande dag idag! Om ni får en snilleblixt, se då till att agera eller åtminstone skriva ned den i telefonen eller i ett anteckningsblock. Genialiska infall kan regna ned i huvuvdet på oss idag!

Jag önskar er alla en härlig onsdag!

Kramar

Helena