Astro för alla stjärntecken 8-21 december

Missa inte mitt stora årshoroskop för 2017 för alla stjärntecken!

Den 9/12 finns möjligheter överallt- våga idag och du kan bli en vinnare. Gäller såväl i kärlek som i arbete och affärer. Helgen den 9-10/12 ska du visualisera dina mål inför året som kommer. Måndagen den 12/12 kommer oväntat glädjande nyheter. En av decembers absolut bästa dagar! Fullmånen den 14/12 markerar en transformationstid för studier och kommunikationsprojekt.

Väduren 21/3- 20/4

En utbildning eller läroprocess når ett avslut vid fullmånen den 14/12. Du är redo att ta nästa steg gällande hur du använder dina intellektuella förmågor. Undvik att teckna kontrakt efter den 19/12. Du befinner dig i din årliga karriärtopp och skördar framgångarna av dina ansträngningar. Bäst just nu: Kärleken finns online!

Oxen 21/4-21/5

Din look hjälper dig i din karriär nu. Det går väldigt bra nu! Hur du värnar om andra ger dig extra plus om du ansöker om ett nytt arbete. Fullmånen ger dig en chans att ta ett viktigt beslut gällande dina pengar. Julshoppa innan den 19/12 för att undvika felköp.  Bäst just nu: Familjen är din bästa kärlekscoach. Lyssna till dem!

Tvillingarna 22/5-21/6

Ditt sociala liv strålar och du är populär bland dina vänner och bekanta. I kärleken kan det bli tvära kast, både spännande och lite läskigt på samma gång. Den 14/12 är det dags för dig att summera det du uppnått under det senaste halvåret. Och sedan lägga upp en ny plan. Bäst just nu: Din nya, inre styrka och livstransformation.

Kräftan 22/6-23/7Du kommer träffa väldigt många olika typer av människor under den här perioden. Det gynnar både ditt sociala liv men också ditt kärleksliv. Du roar och njuter mer med din partner och får fina chanser till ny kärlek om du är singel. Den 14/12 drar du dig tillbaka för att hämta krafter. Bäst just nu: Tur i spel och lotto den 8/12.

Lejonet 24/7-23/8

Ett viktigt samarbete når mållinjen den 14/12. Det är troligen både nytänkande och något som gett dig massor av nya kontakter. Det kommande halvåret skördar du resultatet av projektet. Du är försiktig med dina pengar och planerar långt framöver. Julshoppa innan den 19/12. Bäst just nu: Din årliga skoj- och njutarperiod är här!

Jungfrun 24/8-23/9

Du fokuserar mycket på ditt känslomässiga välbefinnande. Harmoni i familjen och hur du bor och lever är dina viktigaste faktorer för att må bra fysiskt. Den 14/12 kommer din karriär och ditt arbete att nå en viktig punkt. Se upp för maktkamp i kärlekslivet. Bäst just nu: Fler spännande möjligheter till sidoinkomster kring 8/12.

Vågen 24/9-23/10

Det är familjetider! Känslomässig återhämtning och relationen till nära och kära är viktigast för dig nu.  Minnen från dåtiden kan föra med sig viktiga insikter. Efter den 20/12 mår din ekonomi bättre och du når klarhet gällande framtiden. Utbildning och juridik hamnar i fokus den 14/12. Bäst just nu: Din magkänsla håller svaren.

Skorpionen 24/10-22/11

Du tar ett viktigt beslut gällande gemensam ekonomi och ägande den 14/12. Dags att flytta ihop eller isär? Du tycks vilja starta något nytt projekt men vänta tills i slutet av december. Dina utgifter för familjen kommer gå i taket denna jul. Undvik dyra inköp efter den 19/12. Bäst just nu: En mycket lycklig karriärchans den 8/12.

Skytten 23/11-22/12

En fråga gällande ditt kärleksliv eller en samarbetspartner, som du grubblat över det senaste halvåret, klarnar kring den 14/12. Du är redo att testa annorlunda vägar både i kärlek och i arbete. Bered dig på oväntade möjligheter. En chef kan ställa oväntade krav. Bäst just nu: Din hälsa! Testa gärna okonventionella metoder nu.

Stenbocken 23/12-20/1Det spirituella livet lockar dig och för med sig budskap.  Din förmåga att visualisera dina mål gör detta till den perfekt tid för att sätta mål inför framtiden. En fråga gällande ditt arbete når klarhet den 14/12. Bäst just nu: Goda möjligheter till extrajobb eller ett helt nytt arbete. Satsa gärna på en lottorad den 8/12.

Vattumannen 21/1-18/2

Du minglar och möter mycket folk. Grupper och nätverk som riktar in sig på dina intressen ger dig massor av kul event att gå på. Den 14/12 når du vägs ände gällande ett ärende som rör ett kreativt projekt eller en fråga kring barn och fertilitet. Bäst just nu: Du är snygg som få och kan möta kärleken när du minst anar det.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en väl fungerande intuition när det gäller dina pengar just nu.  Du tar ett viktigt beslut gällande ditt hem den 14/12. Efter den 20/12 kommer möjligheter att förbättra din ekonomi börja visa sig i rask takt. Din energi ökar också enormt efter den 20/12. Bäst just nu: Du utstrålar framgång och attraherar jobbmöjligheter.