Astro för alla stjärntecken 5-18 januari

På söndagen den 8 januari återvänder Merkurius, kontrakts-och kommunikationsplaneten till normalläge. Avvakta gärna några dagar innan ni skriver avtal eller startar på nytt med projekt och ansökningar. Kan ni vänta så länge som till slutet av januari, desto bättre. En tuff fullmåne den 12 januari är en del av ett s k kardinalt kors. Fullmånen är i opposition till transformerande Pluto. Månen är i fin aspekt till energiske Mars men samtidigt i kvadratur till Uranus (plötslighet) och Jupiter. Fullmånen äger rum i Kräftans tecken. Relationer som inte hållit måttet kan få ett snabbt avslut. Lånsiktige Saturnus är dock i en god position och lovar att vad som än måste ske, i det långa loppet har potential för en positiv utveckling.

Väduren 21/3- 20/4

Fullmånen lovar dig en viktig vändpunkt gällande ditt hem och din familj. En process som pågått i ett halvårstid når nu sin kokpunkt. Dags att göra något åt situationen! Renovera, flytta, hyra ut? Ta extra hand om din hälsa. Bäst just nu: Det är dags för dig att bestämma villkoren för ditt liv. Du är väldigt självständig nu.

Oxen 21/4-21/5

Fullmånen bringar med sig avslut och förändringar i ditt tredje kommunikativa hus. Händelser i ditt grannskap eller med dina syskon kan komma till en viktig punkt. Frågor gällande kurser eller kortare resor kan likaså ge dig mycket att tänka på. Bäst just nu: Ekonomisk flyt och rörelse kommer efter den 13/1.

Tvillingarna 22/5-21/6

Ekonomiska nyheter eller något gällande egendom du äger hamnar i fokus vid fullmånen den 12/1. Du har väldigt god förmåga att öka dina inkomster fram till den 12/1. Du kommunicerar och anstränger dig mer i kärlekslivet. Efter den 19/1 märker du av positivt resultat. Bäst just nu: Detoxdags! Rensa i lådor och skåp och gör dig av med sådant du inte behöver.

Kräftan 22/6-23/7Nu ska du satsa på att köpa dator eller annan teknik.

Kanske behöver du sakerna för att du arbetar med dem och i så fall också kommer tjäna pengar tack vare dem? Snåla inte på kvaliteten! Söker du arbete? Be då dina kontakter om råd och kontakter- de kan hjälpa dig nu. Bäst just nu: Kärleken och det sociala livet är på topp fram till och med den 19/1.

Lejonet 24/7-23/8

Hemligheter, hemligheter… Vad är det du gör dig beredd att avsluta gällande ditt hem, din familj och dina nära relationer? En fullmåne i ditt hemliga tolfte hus kan ge dig en puff i rätt riktning den 12/1. Kanske sätts din plan i verket snabbare än du tänkt dig? Nu kommer pengar till dig genom hederligt arbete, inte på något annat sätt. Kämpa på! Bäst just nu: Ditt kärleksliv blir så glatt efter den 19/1!

Jungfrun 24/8-23/9

Något gällande ditt medlemskap i en klubb eller organisation når ett avslut vid fullmånen den 12/1. Kanske blev något inte som du tänkt dig varför du hellre släpper det hela. Både du och din eventuella partner går mot en punkt där ni tycks göra er beredda att tänka om ekonomiskt. I slutet av januari har du/ni funnit en ny riktning. Bäst just nu: Du befinner dig i en årlig partyperiod fram t o m den 19/1. Njut!

Vågen 24/9-23/10

Din karriär och det du arbetat hårt med det senaste halvåret når ett avslut den 12/1. En befrielse att få anse projekt och uppgifter avslutade och klara! Venus i ditt hälsohus ger dig både möjligheter och motivation att ge dig själv lite extra kärlek och omtanke. Din hälsa mår toppen av detta efter de senaste månadernas slit. Bäst just nu: Den 7/1 är en särskilt positiv ekonomisk dag. Spela en lottorad online?

Skorpionen 24/10-22/11Det är dags för summering gällande ett projekt som har att göra med juridik, högre utbildning, bokskrivande eller utlandsplaner.

Du har troligen satsat mycket tid på det hela det senaste halvåret. Den 12/1 blir det fullt fart gällande något av dessa områden. Din partner kan ha det lite stressigt- undvik att kliva på emotionella minor! Bäst just nu: God ekonomisk dag är den 10/1 men bäst blir ekonomin först efter den 18/1.

Skytten 23/11-22/12

Det är dags för transformation! Något som har stört dig eller stulit av dina energier sedan ett halvår tillbaka, blir det dags att sätta stopp för. Startskottet för händelserna är den 12/1. Antingen det är ditt eget begär till mat eller dryck eller en relation som tär på dig så kommer detta bli en lättnad för dig. Bäst just nu: Fokusera på att må bra känslomässigt och i ditt hem. Då blir du oövervinnerlig!  Alternativa hälsotekniker såsom healing kan hjälpa din hälsa mycket nu.

Stenbocken 23/12-20/1

Ditt kärleksliv och dina samarbeten med andra företagare når en viktig punkt den 12/1. Kanske är det dags att säga ”ja” eller ”nej”. Bara du vet. Avvakta med viktiga hälsoförändringar tills efter den 8/1. Den 5-12/1 är det full fart i ditt sociala liv. Kul bjudningar eller bevis för dina vänners uppskattning av dig väntar. Bäst just nu: Du har flöde i ekonomi 10, 13, 14, 18/1

Vattumannen 21/1-18/2

Nu är det dags att summera de förändringar du gjort gällande din hälsa och dina dagliga arbetsrutiner det senaste halvåret. Är allt som du önskade dig? Om inte är det dags att skrota den gamla planen och börja sikta på en ny. Din hälsa och dina känslor och dina nära familjerelationer är nära förbundna med varandra. Bäst just nu: Du kan konsten att tala dig till det du vill ha nu, särskilt gällande pengar och inkomster!

Fiskarna 19/2-20/3Förändringar för ett barn eller barn i din närhet kan ge dig en form av avslut vid fullmånen den 12/1.

Alternativt kan ett kreativt projekt eller planer på en nöjesresa vara det som når en viktig punkt och en känsla av att ha nått mål. Bäst just nu: Du har ett fantastiskt flöde i ekonomi nu. Du kommer troligen spendera en del på lyxiga kläder eller accessoarer. 5,6, 10,18/1 är positiva dagar för dina pengar. Bankmän och investerare lyssnar till dig då.