Kurs, jobbsökande, sockerfritt och Kindle (igen?)

Jag har dragit igång vårterminen och det nya året rejält. Några roliga saker jag gör just nu är:

Börjat på en spännande nätkurs hos Anna Åberg. Jag är ju tokig i tanken på att arbeta online och ska fördjupa mig ännu mer. Anna är proffs och efter många år som digital nomad lär jag mig nya saker av henne hela tiden. Några kunskaper kan jag skryta med själv men det är så skönt att bara ”serveras” vissa delar gällande teknik eller bra tips på siter m m. Kursen löper hela 2017 och jag är så nyfiken på vad det kommer leda till. Jag fann Annas sida av en slump och nu har jag alltså hamnat på kurs hos henne.

Som en följd av nya tankar på jobb och kursen har jag tänkt på att återigen börja släppa Kindle-böcker på Amazon. Det är väldigt roligt och många lever faktiskt på att skriva e-böcker. Mer horoskopböcker kanske? Eller något annat?

Ja, vi får se vad det blir av det hela.

Jag är Skytt med stora visioner så även om det låter som jag tänker ta ett megakliv imorgon, så stämmer inte det riktigt. Denna våren är fortfarande min stora skrivarvår. Men att höja blicken och se vad som finns där ute har aldrig skadat någon.

Min sockerfria diet går över förväntan. Jag hade visserligen en svacka igår men ändå,  jag har dragit ned rejält på socker och kolhydrater och, vips, vågen hänger med också. -1 kg redan.

Samtidigt tar jag vitamintillskott, (jag måste ju alltid kämpa med B-vitamin efter min B-vitaminbrist trots att det är massor av år sedan) och Omega 3-kapslar. Jag har tagit tabletterna i cirka en månad och känner mig verkligen så mycket piggare. Underbart!

Skrivandet på ”förändringsboken” pågår. Jag har kommit rätt bra på väg. Om det fortsätter i denna takt kanske jag t o m kan lämna in innan deadline i juni. Men det är troligen klokast att inte säga för mycket nu…

Det var lite om mig och mitt just nu. Vad gör ni så här i början av året?

Glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena