Så här påverkas stjärntecknen av fullmånen/förmörkelsen den 11/2

Lite tidigare än vanligt kommer här horoskopen för vilka livsområden som påverkas för de olika stjärntecknen när den magiska månförmörkelsen i Lejonet sprider sin energi den 11/2. Förmörkelsen kan levererar sina nyheter, ofta hastigt, plus/minus 4 dagar from den 11/2. HÄR och HÄR kan ni läsa mer om månförmörkelsen i Lejonet.

Väduren

Passion och kreativa projekt hamnar i blickfånget. Du tycks redo att ta en stor risk och bara ”hoppa” gällande en ny flirt, ett passionerat fritidsprojekt eller kanske gällande frågan kring en graviditet/fertilitet eller barn. Fullmånen kommer skapa hög energi. Vakta ditt redan så korta tålamod så att det nte pyser ut för mycket känslor i din omgivning. Du har goda förutsättningar att övertyga någon om att det du anser vara den rätta vägen, också är det.

Oxen

Du kan känna en stark övertygelse om att du ska lämna vissa saker i livet bakom dig nu. Att det är dags att släppa en person, en situation eller något annat som bara håller dig tillbaka. Ditt fjärde hus påverkas vilket kan ge dig hastiga nyheter om ditt hem, din familj eller en nära kvinnlig släkting eller modersfigur. En graviditet, tankar på ett nytt boende eller renovering eller en starkt känslomässig resa bakåt i tiden kan bli resultatet av denna förmörkelse.

Tvillingarna

Ditt tredje, kommunikativa hus aktiveras. Du kanske bestämmer dig för att ventilera dina åsikter så att omvärlden verkligen förstår vad du menar. Det kan bli en aning ”det bara rann ur mig” för förmörkelsen kommer se till att du släpper på spärrarna helt. Om du skriver på sociala medier, i en blogg eller på annat sätt uttrycker dig där din åsikt kan få fart, tänk dig då extra noga för. Det du skriver kan bli en viral hit! Nyheter kring en kurs eller från vänner kan också komma som en blixt från ovan.

Kräftan

Din ekonomi kommer påverkas och det lär bli på ett högst överraskande sätt! Ett nytt arbete eller en fin kommission eller ett smickrande jobberbjudande. Uranus, planeten som överraskar oss både med goda och mindre goda nyheter, har ett finger med i spelet så här finns alla möjligheter. Nyheter om din ekonomi kan få dig att känna hjärtat i halsgropen innan du satt dig ned och skapat en ny, hållbar plan. Överlag kommer dock de förändringar i din ekonomi som väntar ge dig en stabilare framtid. Det bara gungar rejält till en början. Så fort du tar ditt ansvar för att förbättra din pengasituation har du stjärnorna med dig. Därför kallas denna förmörkelse för ”strukturerad magi”.

Lejonet

Du är kungen eller drottningen av denna fullmåne. Den faller i ditt tecken. Mycket hastigt kan du göra en riktig u-vändning i ditt liv. Din personliga image, kommer påverkas för det du bestämmer dig för kan vara något helt nytt. Överraskande för omvärlden men kanske inte så mycket för dig själv då du troligen grunnat på dina planer sedan i augusti 2016. Du har välkomnat förändring och nu kommer den! Ditt utseende, dina relationer i kärlek och business är alla ingredienser i denna transformationsprocess. Nytt jobb, ny relation eller en nytt spännande samarbete? Om några dagar vet vi!

Jungfrun

Förmörkelsen aktiverar ditt tolfte hus. Här finns allt sådan som du håller från omvärlden: fysisk och psykisk återhämtning, ditt inre liv, dina hemligheter och sådant som du funderar över om du ska lämna bakom dig. Det är en tid för att släppa minnen och sorger och istället välja att se framåt. Din intution kommer vara som en antenn. En spännande person, välmenande vän eller ny kärlek, kan leta sig i in i ditt liv. Det hela kan kännas närmast karmiskt. Som om det är ödet att ni möts just nu.

Vågen

Ett nytt spännande projekt där många människor är involverade eller där du ansluter dig till en grupp eller nätverk väntar runt hörnet. Fullmånen aktiverar ditt elfte hus och för med sig många kontakter som delar samma intressen som du. Ofta är teknik med i bilden då det elfte huset alltid går i fronten för att utveckla sig. Det är också möjligt att du hastigt bestämmer dig för att dra dig tillbaka från ett samarbete som du inte tycker ger dig vad du önskade. Det elfte huset styr de stora livsdrömmarna. Det kan bli lite av en ”nu eller aldrig”-upplevelse då du kanske ser en chans och bestämmer dig för att ta den direkt!

Skorpionen

Årets första förmörkelse sätter rejält med fart i din karriärzon. Din status i din bransch ökar kanske i samband med ett nytt, bättre jobb, en rejäl klapp på axeln från en chef eller VIP-person på ditt arbete eller en åtråvärd ny position inom ditt företag. Om du är egenföretagare kan ett nytt spännande samarbete med ett välrenommerat företag få dig att skratta hela vägen till banken. Allt kan ske mycket hastigt. Kankse till följd av att andra personer byter arbete eller rör på sig, vilket lämnar en plats öppen för dig. Ta chansen!

SkyttenDu kära Skytt blir alltid glad när man nämner utland, kurser och studier, juridik, skrivande samt chansen till nya livsperspektiv. Och nu kommer du få hastiga nyheter gällande något av dessa områden. Förmörkelsen aktiverar ditt nionde hus, ditt eget styrarhus. Många Skyttar är coacher och goda rådgivare. Nu kan du få en chans att undervisa andra om det du vet, kanske i samband med en utlandsresa. En blogg, en bok eller annat sätt att få ut ditt meddelande till världen kan också bli aktuellt. Uranus, som älskar internets magi, är aktiv.

Sätt dig vid tangenterna och använd dem som din språngbräda ut i världen. Detta kan bli riktigt bra!

Stenbocken

Gemensam ekonomi hamnar i fokus för dig vid denna förmörkelse. Alla pengar som du på något sätt delar med någon annan är det som hör till det åttonde huset där förmörkelsen inträffar för dig. En bank, en affärspartner/ängel eller en delägare i egendom som du äger tillsammans med någon annan är exempel på när dina pengar delas med någon annan. Uranus, överraskningarnas planet, kan skaka om dig och få dig att inse att nu är det dags att tänka om hur du lagt upp dina lån, vilka skulder du eventuellt kan betala av eller om det finns något sätt för dig att få ut mer av dina pengar genom att placera dem i fonder eller andra typer av investeringar. Boka ett möte med din bankman!

Vattumannen

Med en förmörkelse i ditt sjunde, partnerskapshus, är det dags för dig att ta ett viktigt beslut gällande ett kärleksförhållande eller ett affärssamarbete. Fortsätta eller avsluta? Det är svart eller vitt som gäller nu, inget däremellan. Hastigt kan en ny kärlek eller samarbetspartner dyka in i ditt liv. Lika hastigt kan du bestämma dig för att säga ja eller nej till samma sak. Det finns möjligheter till ett spännande kontrakt, troligen gällande något kreativt projekt eller en hobby som du känner väldigt starkt för.

Fiskarna

Du är på riktigt rensarhumör! Kanske kastar du dig över papper och kvitton som måste sorteras eller ser till att organisera dina dagliga arbetsrutiner på ett nytt sätt. Ny smart teknike eller mjukvarustystem på jobbet kan bli aktuellt. Ordning och reda blir dina ledord. Detta gäller även gällande hur du tar hand om din kropp och din hälsa. Om du är egenföretagare kanske du inser att behovet av en anställd har blivit akut eller, tvärtom, att du inte alls har det behov du trodde av en anställd. Appar och datorer kanske blir dina bästa medarbetare istället.