Kommentar på bloggen om mina inlägg

Jag fick den här kommentaren i förra veckan:

Hej, jag undrar varför du har inte längre skriver desto mer horoskop? Senaste tiden har du bara fokus på kläder, reklam och bad du själv ska skriva eller jobbar med…. Saknar dina mer horoskop/astrologi relaterade ämnen i bloggen….

Jag är väldigt lycklig som får så fina kommentarer av er läsare hela tiden. Ni uttrycker er ödmjukt men sätter ned foten. Det uppskattar jag.

Gällande frågan så är mitt svar följande:

När det kommer till reklaminlägg är det av rent ekonomiska skäl. Det är helt enkelt en del i hur jag jobbar via nätet. Ni som läser här gör det gratis men för mig är det mitt arbete och min försörjning. Som ni kanske har märkt har jag börjat med att skriva fler inlägg per dag. Detta för att jag vill satsa på bloggen ännu mer och ge den mer vidd. Detta innebär mer vardag/mitt liv och mina projekt och mer samarbetsmöjligheter/reklam men givetvis är astrologi huvudfokus. Ni som har följt mig sedan starten, och kanske till och med sedan min förra blogg, vet att jag alltid skrivit inlägg som varit blandade. Att det har varit min avsikt att blanda in andra ämnen som jag tycker om såsom nätbusiness, reklam för fina saker och inlägg om andlighet/övernaturlighet. Ni som skriver brukar ofta kommentera att ni uppskattar denna blandning.

En bloggares vardag präglas också av att man till stor del följer trender inom mediavärlden. Vad som fungerar, vad som efterfrågas av läsare samt av min uppdragsgivare, utgör mina röda trådar och riktlinjer i mitt arbete.Det är inte möjligt att vara alla till lags samtidigt även om jag innerligt önskar att det vore så. I perioder blir det mer astrologi än vanligt, ibland mer fokus på de projekt jag håller på med. Veckohoroskop och 2-veckorshoroskop finner ni oavsett alltid här.

De inläggen har jag publicerat religiöst sedan starten. Just nu råder ett hektiskt tempo med slutförande av Happy Life. Jag befinner mig i redigeringsperioden och känner det som jag bara ”kommer upp till ytan för lite luft och för att blogga”.

I slutändan är det positivt att det du efterfrågar i stort sett är mer av mina horoskop. Det tar jag som en väldigt fin komplimang. Tack! Jag ska, som alltid hittills, göra mitt bästa för att inte göra dig, eller någon annan, besviken.

Kramar

Helena