Här ger Mars stjärntecknen fart och händelser nu!

Mars kallas ofta för ”the action planet”. Han behöver cirka två år på sig att passera genom alla tolv stjärntecknen. Nu befinner hans sig i Kräftans tecken. Hur han påverkar våra liv kan man få en fingervisning om genom att se i vilket hus han befinner sig.

Som jag skrev i förra veckan har jag som Lejonascendent (12:e huset aktiverat av Mars) hamnat i något slags nirvana av nattliga drömmar, intution, andlighet och fokus på mitt inre liv. (Något annat Lejon/Lejonascendent som också känner igen sig?)

Man brukar bli väldigt målmedveten och motiverad när Mars tar en under armen. Det är som man får mer kämparglöd.

Nedan ser ni i vilket hus Mars befinner sig för de olika stjärntecken och var han fram till och med den 20 juli ger mycket händelser. Med andra ord:

HÄR HAR NI ER ACTION NU!

Kräftan: Det första huset= Jaget, utseendet, personliga mål och drömmar, livsriktning.

Tvillingarna: Det andra huset= Pengar, inkomster, tillgångar såsom saker eller fastigheter, ens talang och förmåga i livet.

Oxen: Det tredje huset= Kommunikation, kortare resor inom landet, utbildning, alla former av meddelanden genom tal och skrift, syskon, grannar och grannskap, skrivprojekt, blogg, sociala medier.

Väduren: Det fjärde huset= Hemmet, familjen, de känslomässiga rötterna och minnena från barndomen, behov av vila och lugn och ro.

Fiskarna: Det femte huset= Skoj, nöjen, passion, kärleksaffärer, kreativa projekt, barn, fertilitet, graviditet, berömmelse.

Vattumannen: Det sjätte huset= Arbete, dagliga vanor och rutiner, schema för livet, hälsa, hur man tar hand om sig, renlevnad och ordning och reda i livet

Stenbocken: Det sjunde huset= Seriösa kärleksrelationer, äktenskap, affärssamarbeten, socialt liv, nära vänner, öppna fiender.

Skytten: Det åttonde huset= Gemensam ekonomi, skulder, skatter, arv, kroppsliga begär och rädslor.

Skorpionen: Det nionde huset= utlandsplaner, högre studier, juridik, förnyat livsperspektiv, religion/tro, skrivande.

Vågen: Det tionde huset= Långsiktiga planer, karriär, det personliga ryktet och den status man har i världen och i sin bransch. Karriärhuset även kallat men om man inte arbetar längre har det mer att göra med den struktur man bygger för sig själv i livet.

Jungfrun: Det elfte huset= Sociala cirklar, personer man känner genom intressen och kurser eller engagemang genom klubbar och organisationer. Nytänkande, gärna genom användandet av smarta uppfinningar eller forskning samt teknik och internet.

Lejonet: Det tolfte huset= Det dolda, det man helst funderar på i enskildhet, hemligheter, återhämtning, ibland rent fysisk återhämtning/sjukhusvistelse.