Horoskop vecka 28, 2017

Årshoroskop 2017

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken 6-19 juli

Efterdyningarna av fullmånen som inföll på söndagen den 9 juli präglar de första dagarna av veckan. Känslorna kan ha känts lite ”all over the place” eftersom Pluto, Mars och Uranus har varit med och sett till att trissa upp allt till maximalt spänningsläge. Om du upplever att du varit tvungen att välja mellan två saker och vägt alternativen fram och tillbaka under vecka 27, samt de senaste dagarna, och att det känts väldigt slitsamt, trösta dig då med att det snart blir lättare.

Inlägget om hur stjärntecknen påverkas av fullmånen i Stenbocken publiceras här på bloggen på söndagsförmiddagen den 9 juli.

När fullmånens kraft, som är med och aktiverar ett kardinalt kors, släpper under vecka 28 tror jag många börjar kunna känna att saker faller på plats.

I vecka 28 har vi endast ett planetmöte att markera och det är ett glatt sådant:

Denna vecka möter Merkurius i Lejonet turplaneten Jupiter i Vågen. Det hela äger rum på fredagen den 14 juli, och är ett mycket tursamt datum för att skriva ett avtal/kontrakt, avge ett löfte eller för att resa. Jag har tidigare flaggat för att detta är en härlig dag och helg. Ett 5-stjärnigt datum, mer HÄR.

Annat som påverkar oss nu är Merkurius (det-här-pratar-stjärntecknen-om-nu-horoskop för alla stjärntecken) samt kärleksplaneten Venus (kärlekshoroskop för alla stjärntecken.)

I nästa vecka är det desto mer planetträffar som äger rum på himlen. Det väntar oss bland annat den första, av två, nymånar på raken i Lejonets tecken. Lejonens nya liv är på väg att ta rejäl fart när startskottet ljuder den 23 juli.

Den här veckan har vi dock fullt upp med efterdyningarna av fullmånens krafter.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena