Annonsera på min blogg?

13 juli 2017 2 kommentarer
Okategoriserade

Inlägget innehåller reklam för mina tjänster. Fråga jag fått nyligen.

”Kan man annonsera på Helenas Horoskop”?

Javisst, kan man det! Jag samarbetar gärna med författare, livscoacher, medium, astrologer eller helare.

Om du är intresserad är du varmt välkommen att höra av dig till mig:

lovableblog@gmail.com

… eller influencerteamet på Bonnier:

charlotta.renstig@bt.bonnier.se

Kram!

Helena

 

 

 

 

2 kommentarer

Hej Amelia!
Jag har skickat mail till dig innan men fick ingen svar! Hoppas att jag kan får det nu.
Det min födelsedag jag vet mina föräldrar har inte skrivit rätt födelse dag. I passet står 19710721 men kan vara några dag före eller efter enligt min Pappa. När jag läser kräfta passar mig men lejon ser mig också som .
Vet inte vilken av stjärntecken ska läsa , det är jobbet när man inte vet.
Kan du veta vilken som jag kan vara.
Mvh
Roweida

Hej Helena!
Jag har skickat mail till dig innan men fick ingen svar! Hoppas att jag kan får det nu.
Det min födelsedag jag vet mina föräldrar har inte skrivit rätt födelse dag. I passet står 19710721 men kan vara några dag före eller efter enligt min Pappa. När jag läser kräfta passar mig men lejon ser mig också som .
Vet inte vilken av stjärntecken ska läsa , det är jobbet när man inte vet.
Kan du veta vilken som jag kan vara.
Mvh
Roweida

Skriv en kommentar