Horoskop vecka 29, 2017

Årshoroskop 2017

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken 6-19 juli

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken 20 juli-2 augusti publiceras på bloggen den 20 juli.

Massor av händelser väntar

Det väntar oss en vecka fullproppad med planethändelser. Låt oss sätta igång direkt!

Vem satte honom/henne där uppe?

Ni vet den där känslan när man bara ser det goda, det vackra och det bra i en person…. och så säger resten av vännerna och familjen precis tvärtom!

Det är som om man fått en dos kärleksbesvärjelse över sig av den man sätter på piedestal. Oklart hur personen lyckats med att få en att agera på ett sådant tillgivet sätt men helt klart inte bra när den ena parten i en relation bara tycker att den andre är fantastisk hela tiden.

På måndagen den 17 juli möter kärleksplaneten, Venus, ”låt-oss-dölja-sanningen-i-vackra-dimslöjor”- Neptunus. Detta är starka vibbar som antyder att vi kanske håller någon om ryggen som inte alls är så god som vi vill att den ska vara.

Om du har svårt att skilja på sanning och fantasi gällande din partner, be då en vän eller någon familjemedlem att komma med en kommentar. Och var beredd på att få höra något uppfriskande!

På måndagen kan vi agera på ett sätt som om vi blivit förblindade av kärlek eller fått för oss att vi är ingenting utan den personen vid vår sida.

Fel, fel, fel, som Brasse hade sagt! Var på er vakt!

Arg, argare, argast.

En dag senare, på tisdagen den 18 juli, är vi betydligt mer ilskna. Mars (krigarens tecken) möter plötsligheternas planet, Uranus. De möts i en kvadratur, en aspekt som skapar motstånd och gnissel. Om du vet med dig att du ska träffa någon där det lätt kan ”brista”. Påminn dig om att vakta din tunga innan du säger något tokigt. Eller, ännu bättre, boka om ditt möte till en gladare dag.

De långlivade löftenas dag

Onsdagen den 19 juli är en bättre dag för att kommunicera. Merkurius i Lejonet möter Saturnus i Skytten. Denna dag är toppen för den som vill skaka hand med någon och som verkligen vill att löftena eller överenskommelserna har de bästa förutsättningarna för att hålla.

Alla former av kontrakt eller kontakter som tas på denna dag lovar gott. Det du gör, eller främst säger/skriver/ringer/mailar om idag, kan ge dig mycket på lång sikt.

Välkommen till Lejonens tid

På torsdagen den 20 juli flyttar energiske Mars in i Lejonets tecken. Wow, det var två år sedan sist och nu kommer Lejonen få enormt mycket gjort. Det Lejonet vill ha, kommer Lejonet få. Världen kommer också lyssna mer till de som agerar i något av Lejonens ämnen: fertilitet/graviditetsplaner, hobby och intressen, nöjen, underhållningsindustrin, skapande, kärleksaffärer och flirtar. Mars är snabb så när dessa ämnen fattar eld till följd av Mars närvaro i Lejonets tecken kommer det ge besked och händelseförlopp som är kvicka.

Heta familjepotatisar

På fredagen den 21 juli gör vi klokt i att tassa fram på tå bland familjetulipanerna. Solen i Kräftan (familjen och hemmet sfär) kommer då befinna sig i kvadratur till Uranus. Oväntade utmaningar med någon familjemedlem eller i hemmet kan vara anledningen till behovet av ökad flexibilitet. Gamla sår eller minnen kan rivas upp och få oss att sparka bakut mot familjemedlemmar. Liv i den familjära luckan väntas!

Kungligt, flirtigt, kreativt och fertilt!Lördagen den 22 juli är startpunkten för den kommande månadens stjärna: Lejonet. Då träder Solen in i Lejonets tecken och det är Lejonets tur att få träda fram och använda sig av valfritt antal önskningar för sitt nya år. Lejonens nya liv är här! Kräftan har precis haft sin nystartsperiod och går nu in i full fart framåt gällande inkomster.

Om en dryg månad är det Jungfrun som får starta på nytt. Men nu är det alltså Lejonets tid. En perfekt tid för att njuta av livet, kärlek och sex och FRITID! Semestertider i en stor burk!

Vill du bli gravid? Eller bara leva mer i linje med dina livslustar? Supersnabba resultat utlovas!

På söndagen den 23 juli får vi den första, av två på raken, nymånar i Lejonets tecken. Många Lejon kan starta något personligen viktigt i samband med denna nymåne och kanske redan den 21 augusti se det röra på sig rejält gällande den starten eller önskan. Vi andra som agerar i enlighet med det område som Lejonets styr i våra horoskop, kan förvänta oss samma sak. Som vanligt kommer ett nymånehoroskop här. Kika in den 23 juli.

Det är extra speciellt med dessa nymånar då den den senare av dem, den 21 augusti, är en solförmörkelse. Ja, det är snart dags för förmörkelsetider igen och ni minns va? Solförmörkelse/nymåne är lika med supernystartsvibbar och möjligheter på energidryck!

Om någon av er önskar er en graviditet, Lejonets sfär, satsa då från och med denna nymåne den 23 juli. I samband med solförmörkelsen den 21 augusti kanske några av er ser att det gick lite snabbare än förväntat att få det där plusset på graviditetstestet! Om du inte önskar dig en graviditet vet vad du bör göra från och med nu!

Se upp mars/april-födda…

Vädurarna/Ascendentvädurar, vars femte fertila hus aktiveras av Lejonets nymånar, kan särskilt få nytta av ovanstående råd. Lejonets är kärleksaffärernas tecken så en passionerad sommarromans kan lätt leda till graviditet om man inte är försiktig.

Som alltid med en nymånen är det ett kanonläge för att sätta en intention. Fundera över vad du önskar dig i linje med Lejonets ämnen och läs sedan nymånehoroskopet den 23 juli för hur du bäst använder månenergin.

Farten trappas upp

Nymånen den 23 juli befinner sig i konjunktion med Mars. Detta kommer ge en enorm energi och händelseutveckling precis efter nymånen. Förbered er på väldigt snabba puckar! Och minns att den 21 augusti blir det ännu mer snabba händelser. Livsförändrande för många av oss.

Och, ja, vi ska hinna med en månförmörkelse innan dess också, den 7 augusti. Den åttonde månaden detta år blir enormt fylld av förändringar som blåser genom våra liv som stormar!

Det tycks som att stjärnhimlen redan nu värmer upp och sätter fart på oss så att vi ska vara redo när augusti kickar in.

Jag önskar er en härlig och positiv vecka! Kramar

Helena