Så här påverkas stjärntecknen av månförmörkelsen

Vi befinner oss snart i förmörkelsesäsong. På måndag den 7 augusti väntar oss den första förmörkelsen, en månförmörkelse/fullmåne i Vattumannens tecken. Energierna håller redan på att byggas upp och lite tidigare än vanligt får ni här era månhoroskop. (Den 21 augusti väntar oss sedan nästa förmörkelse i Lejonets tecken.)

Som alltid med en förmörkelse, var beredd på det oväntade! Nyheter kan dyka upp som gubben i lådan och ge oss oväntad fart. Förmörkelser är som att få en extra knuff för att ”det ska hända något”, särskilt om vi gått som katter kring het gröt och inte vågat agera.

Beräkna nyheter +/- 4 dagar från den 7 augusti.

Skriv gärna och kommentera vad som sker er.

Väduren: Nu finns alla chanser att något som du arbetat på tillsammans med en grupp eller vänner med samma intressen och hobbies som du, når en ny nivå. Du kanske blir inbjuden att delta i en cirkel för att arbeta med nya människor. Det är mycket möjligt att det är ett onlineprojekt som får en start. Vattumannen är tekniknörden i zodiaken. Precis som du kan få en inbjudan att träda in i ett nytt sammanhang, kan du också välja att lämna ett tidigare samarbete eller tillhörighet. Spännande nyheter via sms och mail är mycket möjliga.

Oxen: Det senaste halvårets ansträngningar i ditt arbete, eller gällande hur du bestämt dig att lägga upp din livsstruktur, når en viktig punkt. Nyheterna kring förmörkelsen kan ge dig besked om att du lyckats med bravur med en stor och prestigefylld arbetsuppgift, eller att du precis rott i land en befordran som andra i din bransch bara drömmer om. Det är mycket möjligt att du får en chans för att en kvinna lämnar sin post och därmed lämnar möjligheterna öppna för din del. Våga ta chansen och följa flödet om uppstår!

Tvillingarna: Dina livsvisioner kommer inte bli desamma efter denna förmörkelse. Det är som om något vänder upp- och-ner på alla dina tidigare perspektiv. Med fullmånen/förmörkelsen i ditt nionde hus, alias huset för expansion och utlandsresor, kan en resa eller utlandssatsning komma på tal, ett överraskande besked gällande en utbildning nå dig eller en chans att få starta en nytt äventyr i ditt liv ges dig. Kanske måste du ta ett modigt beslut men om du vågar så vinner du!

Kräftan: Egendom som du delar med andra aktiveras av denna förmörkelse. Nu kan du få tillgång till en  större summa pengar, kanske en bonus, kommisson, banklån eller ekonomisk gåva. Du är troligen bunden vid någon annan genom pengarna såsom en bank, en förälder eller en kärlekspartner. Pengarna kan verkligen komma som en skänk från ovan och helt oväntat.

Lejonet: Nu kan du överraskande få nyheter från en kärlekspartner. Om saker och ting har varit bra kanske nyheterna är ett frieri, ett förslag om nystatsning på er kärlek eller ett bröllop. Om det har varit skakigt mellan er kanske nyheterna ger dig kraften att lämna. Förmörkelser bringar typiskt sett fram nyheter som varit dolda hittills. Med förmörkelsen i ditt sjunde hus är det alternativt sett möjligt att ett partnerskap i affärer hamnar på din agenda. Något du arbetet på det senaste halvåret kan ge dig en chans att skaka hand med en ny person eller företag för att ytterligare nå ut med dina kunskaper eller produkter.

Jungfrun: Nu är det ett perfekt läge för att ”rensa i leden”. En medarbetare kanske försvinner och ger dig fritt spelrum på kontoret. Om du är egenföretagare kanske du bestämmer dig för att anställa eller säga upp någon. Med en förmörkelse i ditt sjätte hus aktiveras även hur du tar hand om din hälsa. En detox, ny diet eller bara stora mått av Feng Shui såsom att städa i lådor och skåp kan hjälpa dig att må bättre.

Vågen: Ditt femte, flirtiga hus aktiveras. En romans som legat och pyrt och lockat sedan början av året kan nå en ny nivå. En person som spanat på dig kanske avslöjar sina känslor eller så är det du som känner att det är dags att satsa på det som ditt hjärta säger åt dig. Det kan bli oerhört passionerat! Nyheter om en graviditet eller oväntad framgång med något som du skapar/skapat de senaste månaderna är också möjlig.

Skorpionen: Alla känslor på alla cylindrar! Dn barndom och ditt känslomässiga DNA gör sig extra påmint kring denna förmörkelse. Särskilt din mamma spelar en roll i dina tankar nu. Nyheter kring ditt boende och/eller din familj kan oväntat ge dig att tänka på. En ny familjemedlem eller en graviditet kan också vara anledningen till att du funderar så mycket kring din familj och hur du vill att ditt framtida familjeliv ska se ut. Det är som om du ser tillbaka, för att kunna bygga nytt framåt.

Skytten: Nu väntar några intensiva dagar som tycks präglade av nyheter. Mail, telefonsamtal, böcker, sms, blogginlägg och sociala medier- har du något att säga kan det få en enorm spridning. Likaså kan du få nyheter som du absolut inte hade den minsta anledning att förvänta dig. Kanske får du en chans att verka i ett större sammanhang såsom att delta i en gruppresa eller onlinevent. Det du kan är centrum för allt kring den här förmörkelsen. Det kan öppna en helt ny dörr framåt för dig.

Stenbocken: Nyheter om ett nytt jobb eller en ny sidoinkomst kan få dig att hoppa högt. En större summa pengar, ett oväntat besked gällande din inkomst (högt som lågt) eller en ny karriärväg är exempel på vad som kan dyka upp. Se det som att du guidas i rätt riktning, även om du till en början kanske känner dig en aning tagen på sängen av det som sker.

Det du äger kan likaså vara det som hamnar i fokus. Värdet på dina tillgångar, såsom en fastighet eller lösöre, kanske oväntat visar sig mer värt än det du hade vågat hoppas på.

Vattumannen: Du är stjärnan under denna förmörkelse! Det är ditt tecken som står i centrum. Nu får du en chans att ta ett personligt beslut gällande hur du vill fortsätta att leva framöver. Du är redo att släppa mycket och har lika mycket, om inte mer, att vinna. Det är lite av en nu-eller-aldrig-situation i livet. Oavsett vad saken gäller. Stå fast i din övertygelse och följ ditt hjärtas röst.

Fiskarna: Du tar ett steg tillbaka för att släppa vissa omständigheter, eller personer, i ditt liv. Processen har redan pågått i närmare ett halvår och innerst inne visste du att den här stunden skulle komma. Med all fokus på att du ska skala bort det som inte fungerar, samla ihop det som blir kvar och läka dig själv, kan detta bli en mycket introspektiv förmörkelse. Din hälsa kan hamna i fokus för att du behöver hitta en ny plan att ladda dina batterier. Det är också möjligt att du får besked om något gällande exempelvis ett barn, en graviditet eller ett kreativt hjärteprojekt, som skakar om dig. Förmörkelsen kan bli som att stänga in sig för att vila innan man återigen öppnar dörren till världen igen. Du behöver få smälta det som kommer till dig. Övernaturliga upplevelser och starka drömmar eller förnimmelser kan också ge dig ”information”.