Horoskop vecka 32, 2017

Årshoroskop 2017

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken 3-16 augusti.

Stjärnhimlen är allt annat än tråkig under vecka 32!

Månförmörkelse

Vi startar veckan med en månförmörkelse/fullmåne i Vattumannens tecken på måndagen den 7 augusti och det blir, som jag skrivit tidigare, en bladvändare för oss alla. Förmörkelser är kända för att öka takten på händelser och tvinga oss vidare om vi tidigare inte vågat agera. Exempelvis kan en relation där den ena eller andra partner i hemlighet funderat på att göra slut, nu få fart att göra det efter att något nytt uppdagats som sätter frågan i helt nytt läge. Kanske har den andra personen i hemlighet träffat någon annan eller gjort något annat som helt plötsligt gör valet ”lätt”.

Detta scenario, att tidigare okänd information kommer fram, kan appliceras på alla livsområden.

I mitt förmörkelsehoroskop finner ni hur stjärntecknen påverkas.

En läsare undrare om det är rekommenderat att läsa även för sitt ascendenttecken för förmörkelsehoroskopet. Svaret är ja. Det är det närmaste man kan komma ett personligt horoskop på en generell nivå som denna. Läs alltså både för ditt sol- och ascendenttecken.

Den här förmörkelsen går under benämningen ”glad och positiv”. Detta tack vare att Jupiter skickar goda vibbar. Det kommer gå undan gällande nyheter för superenergiske Mars ser till att driva upp farten till absolut maxnivå. Förvänta er att nyheter ni inte hade förväntat er dyker upp men att ni har styrkan (Mars) och flödet (Jupiter) att ta er an dem.Med förmörkelser i görningen, och dessutom en fullmåne kommer det vara höga energier i luften. Därför är det skönt att det sedan känns relativt lugnt på stjärnhimlen fram till och med torsdagen den 10 augusti. Då möts Solen, liv, energi och ljus, med Jupiter, tur, flöde och superoptimism. En manlig person, eller någon form av ”styrare” kan räcka ut en hand och ge oss precis det där lilla extra vi väntat på.

En person som räknas som ”viktig” inom sin bransch eller position kan ha sett våra ansträngningar och, likt en rättvis majestät, ge oss den hjälp vid förtjänar.

Romantik och drömmar

Kärleksvibbarna kan nå härliga höjder under fredagen och lördagen. Anledningen är att Venus, kärlekens- och skönhetens planet, har ett magiskt möte med drömska och läkande Neptunus. Om du blir bjuden på en film, en konsert eller middag-gå då! Din upplevelse kan bli magisk för omgivningen eller underhållningen kommer vara som hämtad ur något som fått magiskt skimmer över sig.

Merkurius retrograd

På söndagen den 13 augusti beger sig Merkurius, styrare av kommunikation, försäljning, snabba meddelanden och nyheter samt kontrakt, retrograd. Merkurius befinner sig på söndagen på 12 graden i Jungfrun men kommer när planeten beger sig framåt igen, den 5 september, ha backat ända tillbaka till 28 grader i Lejonets tecken. Se över alla projekt avseende Merkurius nämnda områden och undvik att starta nytt eller ingå nya avtal eller dyra köpekontrakt. Teknik och transporter, såsom bilar och tåg, kan ge upphov till mer förseningar eller fel än vanligt under perioden.

I slutet av vecka 32 kommer jag publicera ett horoskop för hur Merkurius retrograd påverkar alla stjärntecken.

Långsiktig planering

Det sista planetmötet under vecka 32 är ett positivt sådant: Solen möter Saturnus i en trigon vilket är en mycket harmonisk aspekt. Solen befinner sig i livnjutaren Lejonets tecken och Saturnus i de stora livsperspektivens tecken, Skytten. Söndagen lämpar sig utmärk som en dag för att planera för framtiden. Chansen att du lyckas uppnå det du önskar dig och börjar arbeta för idag, är mycket stor.

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena