På bloggen under veckan

Det är snart dags för Saturnus retrogradperiod att ta slut. Saturnus har befunnit sig retrograd i Skyttens tecken sedan den 6 april. Medan vissa tecken kan ha upplevt det som att stress och press till viss del har släppt så kan andra också ha upplevt att det varit svårt att få till en fungerande livsstruktur. Som att stå med ett skrangligt korthus, som visserligen håller ihop, men lovar föga för framtiden.

På fredagen den 25 augusti vänder Saturnus framåt och då kommer ordning och reda börja bli ”som den brukar”. Vi kommer hitta rätt för att bygga upp och planera våra liv igen.

Saturnus har sedan endast några månader kvar i Skyttens tecken. I samband med julafton lämnar han Skyttarna ifred och flyttar vidare till Stenbockens tecken.

Den här veckan tänkte jag skriva ett särskilt horoskop för vad som kan ha gått i stå sedan april samt hur och var det nu ser ut att börja röra på sig igen.

Merkurius befinner sig retrograd och jag har redan vältrat mig i bilköer, missförstånd, slarvfel och förseningar. Jag sätter som intention att publicera inlägget på fredag och hoppas att inget oväntat ska rubba den planen.

I övrigt finner ni solförmörkelsehoroskopet för idag, den 21 augusti, HÄR.

En läsare med signaturen ”A” önskar kärleksråd där parterna är Oxe/Våg respektive Jungfru. Ett sådant inlägg kommer också under veckan.

Det har även kommit önskemål om mer inlägg i stil med Skorpionens liv, fast då för andra stjärntecken. Fiskar, Oxar och Jungfrur bland annat. Jag har det i åtanke när jag sitter och skriver inlägg. :-) Jag läser alla era kommentarer och mail och besvarar dem allt som oftast med ett svar i bloggen. Så önska på!

Glad måndag!

Kramar

Helena