Horoskop 2 september 2017

På lördag den 2 september möts energiske Mars i Lejonet med överraskningarnas planet, Uranus i Väduren, i en trigon. En trigon är en positiv aspekt och jag vill minnas att jag i veckohoroskopet för veckan skrev att ”alla nyheter, är goda nyheter” i samband med detta möte.

Så här påverkas stjärntecknen. Energin byggs upp dagarna innan, så nyheter kan komma även idag, eller ha kommit redan igår.

Väduren: Idag kan personlig frihet locka dig mer än någonsin. Du kan få en lust att bryta dig fri från allt som du känner binder dig. Om skon inte passar, drar du! Nöjen lockar så en kul nyhet om en härlig resa, mysig kväll med din älskling eller en ny date kan vara något av det som kommer upp kring dagen. (Första och femte huset aktiveras)

Oxen: Hmm, vad är det som plötsligt kommer upp till ytan? Nyheter om en graviditet eller att byta nycklar med en älskling? Ditt tolfte och fjärde hus aktiveras så ditt hem, barn och familj samt någon form av hemlig plan kommer fram i ljuset.

Tvillingarna: Nyheter om pr, sälj, kurser eller ansökningar och en chans att slå dig samman med en grupp, team eller nätverk dominerar dina stjärnorna. Möten på nätet, föreläsningar och en chans att verkligen sätta fart på alla dina kommunikationskanaler ger dig massor av snabba besked idag. (Det tredje och elfte huset aktiveras)

Kräftan: Jobbnyheter kan komma med en himla fart idag! Ditt tionde hus, karriärzonen, aktiveras av Uranus. Mars ger dig massor av fart avseende ditt andra hus, ditt inkomsthus. Våga dig på att skicka iväg ansökningar till dina drömjobb, om det inte redan är något du väntar på, och krydda löneanspråken en aning. Du övertygar nu.

Lejonet: Du står i rampljuset- Mars befinner sig i ditt eget tecken, ditt första hus. Det är som om världen stannar upp och lyssnar till vad du har att säga.

Och det tycks ha något att göra med skrivande/bloggande, juridik eller undervisning. Får du ett erbjudande om att föreläsa eller ett positivt besked gällande något artistiskt som ligger dig varmt om hjärtat? Nyheterna blir en bekräftelse på att du gör din grej, på ett nytt fräscht sätt, och att världen älskar det! (Första och nionde huset aktiveras)

Jungfrun: Hej passion som totalt tar över dig! Detta kan ge dig ett möte med en person som känns som en riktig själsfrände. Alternativt kan det hastigt bli tal om att slå ihop dina påsar med någon annan, i kärlek, eller rent generellt genom att samäga med någon annan. Det finns en dold aspekt med i det hela som om en kärleksaffär blommar ut i hemlighet eller att du inte vill berätta för världen om dina planer gällande ekonomi som du delar med någon annan, dina skulder, lån eller arv. (Tolfte och åttonde huset aktiveras)

Vågen: Nyheter om ett samarbete med en grupp du tillhör, såsom en dans/kör eller kreativ gemenskap, kan ge dig hastiga nyheter. Kan ni utveckla ett samarbete och kanske till och med sluta ett avtal om att ni ska bli partners? (Vänta dock tills efter den 5/9 med att teckna skriftliga avtal.) Nöjen och sociala event står i centrum för ert samarbete. (Det sjunde och det elfte huset aktiveras)

Skorpionen: Du kan ha en riktigt guldgruva i en medarbetare eller assistent. Oväntat kan du, kanske tack vare en tekniksmart kollega, få en chans till ett superprojekt på jobbet. Uppgiften skulle kunna ta ditt namn inom din bransch till nya nivåer. Gör dig beredd att agera och visa särskilt upp din organisatoriska förmåga och enorma pliktkänsla för att ro hem uppdraget. (Tionde och sjätte huset aktiveras)

Skytten: Hoppsan! En utlänning/författare/lärare eller advokat kan få dig på fall! Med ditt nionde, utåtriktade hus är det redan massor av fokus på att ta ditt liv till en ny nivå.

När då nyheter eller en person kommer in, som gör att livet känns nyförälskat eller superkul igen kan detta antyda både goda nyheter om högre studier, något som ligger dig väldigt varmt om hjärtat, eller en ny spännande person som fått ditt hjärta att klappa snabbare. Nionde och femte huset aktiveras)

Stenbocken: Något i din hemsituation ger dig att tänka på. Sitter du fast vid datorn med någon form av psykologisk test för en jobbintervju, och tvingas titta djupt in i ditt inre? Eller är det en känslig fråga som du plötsligt bestämmer dig för att lufta med resten av familjen. Det här kan gå i två riktningar: hastig sexig energi med en kärlek eller ”nu ska sanningen fram” avseende familjen/hemmet/pengar och bonus. (Det åttonde och det fjärde huset aktiveras)

Vattumannen: Idag kan du plötsligt titta på en vän och se något annat. Kärleksgnistor mellan dig och någon som du hittills bara känt ytligt kan flyga genom luften. Stadgade kan ha en väldigt ärlig, öppen dialog vilket tar er relation till en ny nivå. Tredje och sjunde huset aktiveras)

Fiskarna: Ju mer du vågar tänka i nya banor, och gärna använda all form av teknik för att hjälpa dig på vägen, desto snabbare och lättare blir det att ta kontroll över din produktivitet och tidseffektivitet. Om du inte redan använder tekniken för att hjälpa dig hantera din ekonomi, är detta en dag då du kanske tar steget och laddar ned appar och mjukvara.