Sol-Pluto-trigon 9 september 2017

Solen i Jungfrun möter Pluto i Stenbocken idag. Som jag skrev om i veckohoroskopet för vecka 36 är det en bra dag för att våga sig på att be en person i högre ställning, om en tjänst. Exempel kan vara att skicka iväg en låneasökan, jobbansökan, fråga om löneförhandlingsmöte etc. Ni förstår andemeningen, alla situationer där man behöver hjälp från personer som håller viss makt i sin hand, gynnas. Detta är den övergripande energin.

Om man tittar närmare för vilka hus som aktiveras för de olika stjärntecknen blir det lite mer inringat hur stjärntecknen kan använda denna positiva energi.

Väduren: Solen i ditt sjätte, pliktälskande, hus möter Pluto i ditt tionde, karriärinriktade hus. Idag är rätt dag för att sätta dina mål högt i jobbet. Om du velat arbeta för ett högre gott och visat att du är redo att leverera i linje med det, kan du få en chans eller bekräftelse på att du lyckats. Idag kan du stå ut som en riktig ledare inom din bransch.

Oxen: Ditt femte, kreativa hus, samt ditt nionde, utåtriktade, hus aktiveras. Idag kan du få uppmärksamhet för något du skapat. En stund i rampljuset såsom en artikel i en tidning eller liknande är möjlig. Med det nionde huset aktiverat kan resor eller en utbildning vara något som upptar dina tankar mycket också. Du vill troligen nå högre nivåer i ditt liv, få ett nytt perspektiv på tillvaron. En resa eller en utbildning kan ligga i linje med din önskan om vidgat livsperspektiv.

Tvillingarna: Ditt fjärde (hus, hem, familjerelationer, känslomässiga rötter) aktiveras tillsammans med ditt åttonde, tranformativa hus. Idag ska du våga visa dina känslor och be om hjälp om något i ditt familjeliv eller gällande din bostad är brådskande. Eller om ditt inre behöver det. Din familj kan visa sig sluta upp kring dig som en trogen militärtrupp. Lösningar finns på dina behov av hjälp och känslomässigt stöd.

Kräftan: Ditt tredje hus (kommunikation, kurser/kortare utbildningar, syskon, grannar och lokala resor) aktiveras tillsammans med ditt sjunde hus (partnerskap, kärlek). Tvåsamhet blir viktigt för dig. Nu kanske ett samtal, mail eller artikel i nyheterna får dig att sukta efter att slå dig samman med andra likasinnade. Kanske bestämmer du dig för att prova på att samarbeta med någon annan inom samma bransch.

Lejonet: Ditt andra hus (inkomster, talang) aktiveras tillsammans med ditt sjätte hus (dagligt arbete, pliktkänsla och medarbetare). Nu är en utmärkt tid för att slå dig samman med en skicklig assistent eller medarbetare för att nå ut med din talang eller din tjänst. Sätt fart med en pr-plan och ditt namn kan hamna i neonljus snabbare än du tror.

Jungfrun: Ditt första, personliga hus, samt ditt femte, flirtiga och nöjesbetonade hus, aktiveras av Solen och Pluto. Det du önskar dig i kärlek kan bli ditt- idag vågar du nämligen uttrycka det klart. Om du har en känsla av att någon är intresserad men inte säger något- gör det då du! ( Om du är intresserad förstås.) Stadgade par kan känna hur lust och passion återvänder till relationen.

Vågen: Ditt tolfte hus, som gynnar återhämtning, samt ditt fjärde känslomässiga hus aktiveras. Vad är det för stora livsförändringar eller känslomässiga anpassningar som du grunnar på? Om du har burit på tunga känslor, såsom besvikelse, kopplat till din familj så kan den här dagen bli fantastisk. Som en rullgardin som åker upp med ett tjong! Du är redo att gå vidare och mår bra i det. En väldigt viktig relation med en kvinna/moder/modersfigur i din familj kan transformeras och sår läkas. Du kan också, alternativt, landa i en helt ny boende/familjesituation såsom den som exempelvis uppstår efter en flytt. Lugnet efter flyttkaoset är här!

Skorpionen: Ditt elfte hus (sociala kontakter) samt tredje hus (nyheter, kommunikation) aktiveras.

Ett oväntat möte eller konversation kan ge dig en enorm kraft och inspiration. Det är möjligt att du hittar en riktig själsfrände i affärer. Ni kan tala om allt och känner precis samma drivkraft. Samalet kan leda till ett samarbete eller ett nytt fantastiskt bollplank i jobbet. tillsammans kan ni slå världen med häpnad med era nytänkande idéer.

Skytten: Ditt karriärinriktade hus, det tionde, samt det andra huset som styr dina inkomster, aktiveras av Solen och Pluto. Ditt ansvar i din karriär lräver mycket men ditt hårda arbete ger dig också förmånen att kunna peka på det du vill ha, och få det! Arbete med något av Plutos ämnen: utredningar, skatter, ekonomisk rådgivning, övernaturlighet, självhjälp, astrologi, medicin, gynnas. Nu kan en god ekonomisk belöning bli din för väl utfört arbete.

Stenbocken: Ditt första hus, dina önskemål, aktiveras tillsammans med det nionde, utåtriktade huset. Avsluta ett viktigt juridiskt ärende eller slutför planen på en längre resa eller högre utbildning idag. Framgången ligger i de små detaljerna. Du har lätt för att uttrycka dina önskemål och dina innersta känslor och behov. Dina ord och erfarenheter kan inspirera många andra, till och med över landgränser. Drömmer du om att skriva eller föreläsa- kontakta tidningar, förlag eller talarforum idag.

Vattumannen: Ditt tolfte samt åttonde hus aktiveras. Det är som om hemligheternas kammare öppnas! Nu kanske du känner dig redo att lufta ett ämne du hållit för dig själv. Alternativt kanske en nära vän är den som öppnar sig för dig och anförtror dig en känslig hemlighet. Hedra det förtroendet genom att tiga som muren. En arbetskollega kan, alternativt, visa sig vara en riktig klippa om du sitter med ett viktigt jobbuppdrag med kort deadline.

Fiskarna: Ditt sjunde hus (nära relationer och affärssamarbeten, socialt liv) och ditt elfte hus (bekanta och nätverk) aktiveras.  Ett meddelande som du vill sprida kan nå enormt många.

Du har god hjälp av alla dina sociala kontakter och kanaler och internet öppnar massor av dörrar för dig. Ett samarbete eller kontakt med en person som sitter på alla de rätta kontakterna kan få dig att hoppa och hurra!