Horoskop vecka 40, 2017

Veckohoroskop för den första veckan i oktober

Årshoroskop 2017

Kärlekshoroskop 19 september- 14 oktober

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken för perioden 28/9-11/10

Kraftdag

Oktober är här och veckan startar med en rivstart när Mars (handling och motivation) möter Pluto (transformation och inre kraft) i plikttrogna Jungfruns tecken. Mötet sker redan på måndagen den 2 oktober. Det är en mycket bra dag för att sätta ett mål och ta aktiva steg för att lyckas nå det. Vi har energi, uthållighet och inre driv för att lyckas.

Uttrycksfullhet som berör

På tisdagen den 3 oktober är det istället kärlekens planet, Venus, som möter Pluto. Det här ger vackra vibbar till alla som arbetar med någon av de vackra konsterna såsom måleri, fotografi eller dans. Något som kräver koll på många små detaljer. På tisdagen är det som om en vacker musa trätt upp ur underjorden för att delge oss hemlig, närmast utomvärdslig, inspiration. Resultatet kan bli otroligt vackert.

Fullmåne i Vädurens tecken

Det är ett halvår sedan nymånen i Vädurens tecken och nu är det dags för avslut av det vi påbörjade i samband med nymånen den 28 mars. Styraren av fullmånen är Mars. Eftersom Mars befinner sig i en väldigt positiv aspekt till Venus är detta en fullmåne laddad av kärleksfulla och sexiga energier. Vi blir mer tilldragande och attraktiva. Plutos inblandning i fullmånen gör att viss förändring av en kärleksrelation behövs men är fullkomligt möjligt om vi önskar det. Om vi gör arbete, ger stjärnorna oss allt flöde som vi behöver i våra kärleksfrågor.

Som vanligt kommer ett fullmånehoroskop för alla stjärntecken här på bloggen under veckan.

Kärlek och strukturVecka 40 avslutas med ett söndagsmöte mellan Venus och Saturnus den 8 oktober. Även detta möte påverkar fullmånen. Venus och Saturnus möts i en lite tuff aspekt, en kvadratur, och detta antyder att någon form av struktur eller långsiktig planering behövs för att kärleken ska må bra.

Kanske sitter det långt inne att medge det för vissa men om vi gör det, finns chansen att transformera relationen.

Kanske startar fullmånes energier först en attraktion mellan två personer för att sedan blanda in mer seriösa tankar. ”Ok, vi älskar varandra djupt (om stadgade) /är väldigt attraherade av varandra (om singlar som möts för första gången) men vilka förändringar behöver vi göra för att få hamna i ro och balans i det här förhållandet?” Någon detalj i relationen verkar vara ur balans men om den ordnas till, genom omstrukturering, kan harmoni flöda.

Det kan bli spännande dagar! Kommentera gärna vad som händer och glömt inte att ange ert sol-och ascendenttecken.

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka.

Kramar

Helena