Kärlekshoroskop 5/10

Venus konjunktion Mars

På torsdagen den 5 oktober är det både fullmåne i Väduren och dags för Venus och Mars fina kärleksmöte. Mars styr över fullmånen varför det blir så mycket fokus på kärlekslivet vid denna fullmåne.

Så här påverkas stjärntecknen av Venus/Mars-konjunktionen:

Väduren: Kärleksplaneterna möts i ditt sjätte hus. Nu får du en chans att se klart på kärleken och ägnar mer tankar kring ordning i ert förhållande. Singlar kan möta kärleken på jobbet eller när de tar hand om sin hälsa eller träning. Stadgade kanske känner sig enormt inspirerade att få till ett träningsschema eller skapa en rättvis fördelning av uppgifter i hemmet. Hörde jag ” att-göra-lista”?

Oxen: Grattis Oxen, det här kan blir en av de mest minnesvärda kärleksdagarna för dig under 2017! Mars och Venus möts i ditt femte, flirtiga, hus. Kärleksaffärer, nöjen och lustar regerar! Ta på dig något vackert, singel eller stadgad, och ställ in dig på glamour, kärlek och lyx.

Tvillingarna: Ditt fjärde hus får besök av Mars och Venus. Nu kan tankar kring barn, bostad, hem och familj ge dig både en aning nostalgisk look samt en önskan att tala om hur kärlek och hem går ihop. Flytta ihop, baby-planer eller mer tid med familjen blir viktigt.

Kräftan: Din kommunikationszon får sig en rejäl dos av kärlek, flirt, sex och attraktion. Blir det heta samtal eller sms med någon ny? Eller visar sig en ny sida av dig som vågar tala mer öppet med din partner om vad du önskar av förhållandet?

Lejonet: Ditt andra hus för självkänsla och personliga värderingar håller hov för Mars och Venus möte. Du är kunglig av naturen men nu kan din nobla stil bli oerhört attraktivt. Det andra huset förknippas med pengar och lyx så en härlig middag eller en fin gåva kan ge dig ett härligt minne på torsdagen.

Jungfrun: Wow, med vackra Venus och modige Mars i ditt tecken är du både snygg och självsäker. Singlar: idag vågar du ta saken i egna händer och be om en date eller berätta om dina känslor. Stadgade kanske tar ut svängarna och satsar på en snygg make-over som nöjt får partnern att tänka ” Yes, och hon/han är min”!

Vågen: Du har kanske huvudet en aning i det blå idag. Ditt tolfte, drömska, hus aktiveras. Fantasier om en kärlek eller att spinna egna drömmar kring en situation kan ge dig en lite förvrängd syn av hur kärlekslivet verkligen är. Rätt använt är detta en superdag för en förförisk drömdate på ett hotell med din partner. Eller en träff i all hemlighet. Kärleksaffär trots att du redan är upptagen? Aj, aj…

Skorpionen: Kärleksplaneterna befinner sig i ditt elfte hus. En dateapp eller goda bekantas vänner kan ge singeln möjligheter att träffa någon ny. Stadgade tycker att självständighet är coolt och kanske beslutar sig för att ge varandra lite mer utrymme för att få längta lite mer efter varandra.

Skytten: Kärleksplaneterna befinner sig i ditt tionde hus. Långsiktig planering, livsstruktur och karriärmöjligheter hör ihop med kärlek idag. Stadgade kan göra upp långsiktiga planer tillsammans. Singlar kan möta någon ny på jobbet. Personen är troligen en högre uppsatt eller någon form av expert. Personen kan också vara avsevärt mycket äldre.

Stenbocken: Ditt nionde hus, som styr över internationella resor och nya upplevelser, får kärleksvibbar över sig! En romans med en utlänning eller på en resa kan bli verklighet för singeln. Stadgade kanske sätter sig ned för att boka en riktig drömresa för bara er två.

Vattumannen: Ditt intima åttonde hus får besök av kärleksplaneterna. Alla former av närhet, fysisk, såväl som ”ekonomisk” dallrar i luften. Gemensamma lån för en bostad, byte av nycklar vid samboskap eller en graviditet är möjliga för stadgade.

Singlar (och stadgade) kan se passion gå i taket. Stora känslor och närhet präglar den här dagen. Nu vågar du ta fram dina innersta önskningar och sensualitet.

Fiskarna: Kärleksplaneterna i ditt kärlekshus ger dig en dag på året som är som gjord för att ta din kärleksstatus till en ny nivå. Frieri och bröllop som äger rum på den här dagen kunde inte blivit bättre ur ett astrologiskt perspektiv. Singlar kan träffa någon som verkligen tycks ha alla rätt.