Fortunata del 2 och snart radiodags igen!

Fortunatas Profetia, del 2, har skickats till sättning.

Hurra och äntligen! Del två i Fortunata har legat och bara väntat sedan 2010! Nu äntligen ska den tryckas snart. Ni är flera som med jämna mellanrum frågat mig om vad som händer och det har i sanningens namn tagit längre än det var tänkt. Men nu så är det alltså nära. När boken är satt är det omslagsmakaren som ska göra sitt och jag hoppas i nuläget att del 2, Konungens Stav, ska vara ut i butik inom 1 månad. Det hela hänger på andras tidsscheman men jag tror ändå att 1 månad är en rimlig tid för att få klart allting.

Stämmer bra med Lejonets fullmåne idag, det nionde huset, aktiveras och det är ju bl a skrivandets område.

En läsare skrev och undrade om hur de med ascendenten i Skorpionen påverkas av Jupiters inträde i Skorpionen. Just detta komma Skorpioner och alla andra stjärntecken få läsa mer om i nästa vecka. Då blir det Jupiter-i Skorpionen-vecka här på bloggen!

Sist, men inte minst, fick jag i veckan ett samtal från radio. Lördagen den 21 oktober ska jag medverka i P5 Stockholm. Återkommer om tiden. Det är alltid kul med radio men lite läskigt också för man traskar bara rakt in i en direktsändning och ska bara ”vara på hugget” direkt. He, he. Jag ska bl a berätta om Jupiter-året och årets lyckligaste dag.

Nu ska jag fortsätta med horoskopskrivandet.

Ha en fortsatt härlig torsdag!

Kramar

Helena