Oxen: Jupiter i Skorpionen

Turhoroskop- OXEN 10 oktober 2017-8 november 2018

Jupiter i det sjunde huset

Detta är relationernas hus! Främst förknippas det sjunde huset med äktenskap och seriösa kärleksrelationer. Många gifter sig eller blir sambos när Jupiter passerar här. Singlar som träffar en ny kärlek brukar hitta en partner med stor potential för äktenskap och livslång kärlek. Det är någon som verkligen menar allvar med en förbindelse. Om det femte huset mest handlade om kul flirtar och mer flyktiga kärleksrelationer, är det sjunde huset istället fullt av seriösa kärlekshandlingar såsom att skriva under ett äktenskapsförord och att säga ja inför prästen.

För den som är lyckligt gift kommer Jupiters transit genom det sjunde huset ge en mer harmonisk stämning mellan dig och din partner.  Det sjunde huset förknippas ofta med popularitet. En singel som inte söker en kärlek kan göra sig beredd på att få många roliga inbjudningar och få vännernas bevis på hur mycket de uppskattar dig.

Samarbeten och partnerskap i affärer är också ett ämne som berörs i det sjunde huset. Med Jupiters förkärlek för det internationella kan det komma på tal att skriva under ett samarbetsavtal i utlandet eller starta ett företag med en kollega där tjänsterna, eller kollegan, kanske är från ett annat land eller bakgrund än du själv.

Det sjunde huset är även de skickliga företrädarnas hus. Här finns advokater, agenter eller talespersoner. Om du har behov av någon som vägleder dig kan Jupiter i det sjunde huset hjälpa dig att hitta rätt person. Jupiters områden,  entreprenörskap, resor, högre utbildningar och författande eller juridik, kan vara framträdande i dina affärsmöjligheter.Det sjunde huset är även huset där man finner de som man inte kommer överens med. Med Jupiter på plats blir möjligheterna större att nå fredliga överenskommelser exempelvis i en rättsprocess. Minns att inte bli för girig om du tror att du kommer stå som vinnande part. Se det som en del av vinsten att du kan begrava stridsyxan och istället få ägna dig åt mer positiva tankar.