Kräftan: Jupiter i Skorpionen

Turhoroskop- KRÄFTAN 10 oktober 2017-8 november 2018

Jupiter i det femte huset

Det femte huset styr över nöjen, skapande och livsnjutning. När Jupiter passerar genom det femte huset kan allt från ett artistiskt projekt till en graviditet blomma. Eftersom det femte huset förknippas med sådant man gör för att man tycker det är roligt, såsom exempelvis en hobby, kan detta år föra med sig möjligheter att börja tjäna pengar på samma sak. Jupiter är känd för sina entreprenörsdrömmar och möjligheter.

Om du arbetar inom underhållningsindustrin exempelvis som dansare eller sångare, eller skriver, målar eller skapar artistiskt, kan något du arbetat med ge dig en möjlighet att nå en större publik. Kanske till och med långt utöver landgränserna.

Det femte huset är även förknippat med berömmelse. Kanske får du se ditt ansikte, eller något du skapat, i tidningen, på tv eller höra om det på radio.

Med Jupiter i det femte huset kommer du roa dig mer än någonsin. Till och med när du arbetar. Du ger mer tid åt sådant som ger dig glädje i livet. Resor, kärleksaffärer och flirtar kan bli något som du särskilt kommer minnas när det här året kommit till sitt slut. Inte sällan flirtar man med flera personer! Det är ett väldigt lekfullt år och du kan träffa den rätte men kanske är det den andre, tredje eller till och med fjärde flirten du faller för!

Om du redan befinner dig i en fast relation kan en flirt eller kärleksaffär få din värld att gunga. Frågan är vad du gör med den? Du kommer att lockas av det okända. En person som levt på ett annat sätt än du och har andra livsperspektiv kommer attrahera dig. En utlänning eller en kärleksflirt på en resa till ett varmt land kan få dig att vilja kasta dig rakt ut i det okända.

Om du drömt om en graviditet är detta ett år då din önskan kan gå i uppfyllelse. Jupiter kommer ge dig mer kontakt med barn, antingen det är dina egna eller andras. Du kommer också ta hand om barnet inom dig mer. Därav all betoning på att bara få ha roligt och släppa tankarna på plikter och ansvar.

Det femte huset förknippas med stolthet och styrka. I år kommer du känna dig starkare och säkrare i dig själv. Du vilar i allt du har varit igenom och är nöjd med vem du är och din livsresa. Därför lutar du dig med gott samvete tillbaka och njuter av livet. Det är ett väldigt härligt, lättsamt år. Njut av det maximalt för när Jupiter träder in i ditt sjätte hus i november 2018 är det den raka motsatsen som gäller. Då kommer det bara bli jobb, plikter och ansvar!