Tvillingarna: Jupiter i Skorpionen

Turhoroskop- TVILLINGARNA 10 oktober 2017-8 november 2018

Jupiter i det sjätte huset

Om det föregående året var fullt av nöjen och en mer tillbakalutad livsstil, är du nu faktiskt motiverad att ta dig an en mer ansvarsfull livsstil.

Det sjätte huset styr de vardagliga rutinerna man skapar för att få livspusslet att gå ihop. Det är allt från hämtning/lämning av barn, matscheman, inrutade tider för träning och hälsa, deadlines för jobb och städdagar. Det kan ju låta oerhört trist men det kan bli rent njutningsfullt när man har det under kontroll och livet flyter, trots alla måsten.

I år kavlar du upp ärmarna för att ta dig an en stor mängd arbetsuppgifter som ligger på ditt bord. Din tid kommer vara minutiöst planerad och du kommer få mycket gjort. Många byter arbete när Jupiter passerar genom det sjätte huset. Ett drömjobb kan bli ditt. Om du byter från ett arbete till ett annat kommer ditt nya arbete inte innebär någon skillnad i status, sådant hör till det tionde huset, men du lägger en god grund för ett gott arbetsliv. Se det som att det arbete du utför i år inom några år kommer ge dig god utdelning.

Företagare som har anställda kan finna nya goda medarbetare och trogna assistenter. Personerna är precis så hängivna och trogna som du vill att de ska vara dig och ditt företag. Om du anställer någon i ditt hem, såsom en barnvakt eller städservice, är det samma sak.Det sjätte huset styr även över din hälsa och hur du tar hand om dig. Jupiter är känd som en helande planet, detta gynnar dig om du behöver ta extra hand om dig efter en tids sjukdom eller stress. Det är en mycket god tid för att föra in nya, goda vanor, och hitta en bra läkare eller annan hälsopraktiker.

Med så mycket arbete på ditt bord är det extra viktigt att du inte slarvar med att få röra på dig, även bara genom enkla promenader, och att äta nyttigt. Jupiter ger dig en utmärkt chans att skapa en hälsosam balans mellan din hälsa och dina dagliga måsten. När året är slut kan du ha känna dig nöjd över detta, som om du precis genomfört ett hektiskt år i skolan och fått en guldstjärna i betyg.