Jungfrun: Jupiter i Skorpionen

Turhoroskop- JUNGFRUN 10 oktober 2017-8 november 2018

Jupiter i det tredje huset

Jupiter förknippas med att studera.  Universitet, skolor och utbildningar är Jupiters favoritämnen. Finns de i utlandet är det ännu bättre! Det tredje huset är det intellektuella huset och nu kommer du få chanser att utöka dina kunskaper och lära dig mer om hur du bäst kommunicerar med omvärlden.

Det tredje huset styr det närbelägna området du bor i. När Jupiter nu ger dig chansen att blanda det internationella med det nationella kan du få en chans att läsa en kurs eller utbildning både på din egen ort eller i utlandet. Antingen du åker utomlands för att läsa eller stanna i din hemstad lär det internationella temat prägla ditt studieval.

Grannar, syskon och händelser i ditt närområde kommer ge dig mer att göra under det här året. Kanske går du med i din bostadsförening för att verka mer aktivt för ditt hus. Eller så  kan det vara en lokal sammanslutning för företagare på din ort som lockar dig att gå på möten. Dina nätverk, dina kontakter och dina vänner kommer bli fler under det här året och det rådet en kärleksfull omhändertagande stämning mellan dig och dina vänner, syskon och grannar.

Det tredje huset är försäljarens hus, den smarte PR-agenten eller kommunikationsexperten. Sociala medier är det tredje husets sfär. Om du har en produkt att sälja, ett budskap att nå ut med eller en önskan om att synas mer i sociala medier, ska du satsa det här året.Alla former av att tala och skriva ger dig mer av det du önskar dig. Om du inte sätter dig i skolbänken för att studera i år är det mycket möjligt att du, tvärtom, är den som undervisar andra om det du kan eller känner starkt för. Det är ett underbart löftesrikt år för skribenter, föreläsare, journalister och författare.

Om du länge drömt om att skriva en bok kan detta bli året då du anmäler dig till en skrivarkurs eller stänger in dig på din kammare och, några månader senare, kommer ut med ett färdigt bokmanus under armen.

Du kan komma till viktiga insikter det här året. Det kan kännas rent befriande att plötsligt inse att det inte spelar så stor roll vad omvärlden tycker och tänker. Du vet var du står i livet och känner dig säker i det, även om omvärlden tycket något annat. Det är som om du äntligen vågar säga ifrån och sen inte frågar dig om du sa något tokigt. Ett viktigt resultat av denna inre styrka är att du kanske inser att du tidigare låtit andras åsikter få stoppa dig. Men nu är det slut med det! Du följer din egen melodi och tuffar lugnt och säkert på framåt mot dina drömmar.