Fiskarna: Jupiter i Skorpionen

Turhoroskop- FISKARNA 10 oktober 2017-8 november 2018

Jupiter i det nionde huset

När Jupiter besöker sitt eget hus, det nionde, kan det innebära att man får nya livserfarenheter som helt förändrar ens liv. Man lyssnar och tar med ödmjukhet in det som andra säger och berättar om. Det som livet för med sig.

Jupiter älskar ny kunskap, gärna med internationell koppling. Det här året kan du känna dig som om du har ett nästan outsinligt behov av att få lära dig nya saker. Din hög med böcker på ditt nattduksbord kommer antagligen att växa till ett boktorn och det är mycket möjligt att du reser till andra delar av världen för att studera på en högskola eller universitet. Det är också möjligt att själva resan blir som en utbildning i en ny kultur när du lär dig om nya traditioner och matvanor.

Eftersom Jupiter även förknippas med entreprenörskap kan det finnas en affärsmässig anledning till att du reser eller studerar. Ett arbete i ett annat land kan vara en anledning eller så väljer du att starta eget med internationella kollegor eller produkter. Detta är ett år då många bosätter sig utomlands eller reser så pass ofta att det känna som om man bor mer utomlands än i sitt hemland. Kontakterna med utlänningar eller utlandet ökar ofta.

Jupiter i det nionde huset förknippas ofta med lärare eller coacher- de visa i samhället. Om du drömt om att ge ut en bok, föreläsa eller vill guida andra genom din kunskap och livserfarenheter, är detta året då du kan få din chans. Skicka dina intresseförfrågningar till talarförmedlingar och bokförlag, även utomlands. Med Jupiters hjälp kan du nå hela världen.

Ytterligare områden som är särskilt gynnsamma för dig är internationella affärer, juridik, religion och språkstudier.