Horoskop vecka 44, 2017

Veckans planethändelser

Årshoroskop 2017

Kärlekshoroskop 14/10-7/11

2-veckorsastro 26/10-8/11

Jag har noterat några få planethändelser för den här veckan, men först:

För er som tänker fira Halloween så lovar Jupiter, Solen och fantastifulla Neptunus att hjälpa er med en väldigt påhittig utklädnad. Det kan bli hur kreativt som helst!

Fullmåne den 4/11 med fokus på pengar och ägande

Vi går sedan vidare till lördagens fullmåne i Oxen. Solen, befinner sig mitt emot månen, i Skorpionens tecken och i konjunktion med Jupiter. De nyheter som fullmånen för med sig berör pengar, ägande, investeringar och chans till god förtjänst.

Jupiter och Solen får fina aspekter från kreativa Neptunus vilket också gör att tiden är idealisk för att skicka iväg en synopsis på en bok, få till ett möte om en kreativ idé eller presentera en plan för konst, film eller musik.

Oxens styrare är Venus och hon befinner sig i opposition till Uranus. Oväntade nyheter kan dyka upp. Var beredda på att hålla sinnet öppet och redo för att agera flexibelt. Venus styr relationer och samarbeten och fullmånen i Oxen styr pengar, ägande och tillgångar. Dessa områden kan vara de där oväntade nyheter eller hinder dyker upp.

Som vanligt publicerar jag ett fullmånehoroskop för alla stjärntecken här på bloggen. Håll utkik i slutet av nästa vecka.

Merkurius in i Skyttens tecken

Livet från ett nytt perspektiv? Tankar på att återuppta studier, byta hemma mot utland eller agera i ett juridisk ärende? Skrivardrömmar?

Med Merkurius i Skyttens tecken från och med söndagen den 29 oktober- 10 januari 2018 så kommer nya livsperspektiv vara något vi funderar och talar om. Vi blir mer intresserade av att ta till oss ny information och känna att vi lär oss nya saker.Merkurius kommer bege sig retrograd den 3 december, varför besöket i Skytten blir extra långt. Ni som tänkt julhandla i god tid- ni tänker helt rätt!

Med Merkurius retrograd 3-23 december kan det bli mer fel än vanligt exempelvis vid onlineköp från utlandet. Förseningar och missförstånd angående önskelistor kan vara en annan sak som krånglar till julklappsshoppinen. Var noga med kvitton för att kunna byta storlekar m m.

Jag önskar er alla en positiv och härlig vecka!

Kramar

Helena