Fullmånehoroskop 4/11

Så här påverkas stjärntecknen av fullmånen i Oxens tecken.

Fullmånen är avslutet på det vi arbetat med sedan nymånen i Oxen den 26 april i år. Minns du vad du startade då?

Ge fullmånen +/- 4 dagar från den 4/11 för att leverera sina nyheter.

Väduren: Fullmånen äger rum i ditt andra, ekonomiska hus. Dagarna kring fullmånen kan du få nyheter om pengar, inkomster, värdet på fastigheter eller egendom samt bonus eller kommission. En ny inkomstkälla eller klient kan dyka upp.

Oxen: Allt månljus på dig när fullmånen lyser upp ditt eget tecken. Dina personliga önskningar och mål kan nå en viktig punkt. Något du satte fart på för ett halvår sedan når ett resultat. Det kan bli som att kliva rakt ut i rampljuset och visa upp en ny sida av dig själv.

Tvillingarna: Ditt tolfte hus aktiveras av fullmånen. En situation som har krävt läkning det senaste halvåret når en avgörande punkt. Gör dig av med sådant som stjäl din energi och praktisera konsten att förlåta. Din personliga återhämtning eller ett projekt du arbetat med på din kammare kan likaså vara det som ger dig nyheter.

Kräftan: Ditt elfte hus får allt månljus. I det elfte huset finns dina nätverk och dina samarbeten och kontakter. Ett gruppjobb kan nå en känsla av framgång. Alla former av tekniska projekt är gynnade såsom att lansera en hemsida, app eller att starta en viral storm.

Lejonet: Nya spelregler på jobbet! Med fullmånen i ditt tionde hus handlar den här fullmånen om jobb och pengar. En rejäl klapp på axeln från en chef, ett nytt jobberbjudande för en toppstjänst eller en helt ny karriärväg- dagarna kring den 4 november kan allt hända!

Jungfrun: Med ditt nionde, utåtriktade hus, aktiverat av fullmånen är det dags att se världen från nya perspektiv. Tankar på att studera, resa eller chansa i livet för att nå en livsdröm ligger i luften.

Du är redo för ett nytt livsäventyr. Coaching och livstro kan också vara områden som påverkas av din önskan om att förändra ditt liv.

Vågen: Hur ser ekonomin ut? Ligger du sömnlös på nätterna över pengar och räkningar? Då kan den här fullmånen i ditt åttonde hus ge dig en chans att strukturera upp dig och din budget. En partner eller delägare tycks inblandad i din ekonomi. Viktiga beslut kommer att tas och du kanske säljer/köper fastighet som ett resultat.

Skorpionen: En ny samarbetspartner i affärer eller ett ja till en kärlek? Med fullmånen i ditt sjunde hus, alias huset för seriös kärlek samt affärspartners, handlar allt om tvåsamhet. Du är superfokuserad på att bygga relationer som verkligen lovar långsiktighet. En relation som inte hållit måttet kan likaså vara något som du väljer att lämna.

Skytten: Fullmånen ger dig effektivitet både i jobb och i hälsofrågor. Pengar och ekonomi tycks vara det som driver dig att bli mer noggrann. Ekonomisk oro kan vara det som tär på hälsan. Du vet att du behöver en förändring. Genom att lägga upp en detaljerad plan kan du få ordning på pengar och ägande (tänk många bäckar små…) och därmed också ditt välmående.

Stenbocken: Det kan bli en väldigt passionerad fullmåne. Ditt femte hus, där fullmånen rör sig, styr över kärleksaffärer, graviditet/fertilitet, barn och kreativa projekt. Något du startade för ett halvår sedan med fokus på dessa områden får en chans att blomma ut. Är det en kärleksflirt som blir officiell, ett skapande verk som du är redo att visa världen eller en växande mage?

Vattumannen: Nu kan det bli tal om att ändra på något i ditt boende eller avseende dina familjerelationer. En renovering, nytt hus/lägenhet eller nyheter om en graviditet kan vara nyheter som fullmånen för med sig till dig. Det som sker kanske redan varit lagt i plan sedan det senaste halvåret och nu får det en chans att blomma ut.

Det är en starkt känslomässig tid och många minnen från barndomen kan också väckas till liv.

Fiskarna: Nyheter från syskon, grannskap eller gällande kurser du intresserat dig för står på agendan. Gör dig beredd på en flod av nyheter och kunskaper. Ett projekt där du skriver, talar eller undervisar kan ge dig resultat. Du har troligen arbetat/tänkt på saken det senaste halvåret. Om du har en viktig ansökan att lämna in eller vill starta något nytt i sociala medier ska du satsa på dagarna kring fullmånen. Besked om en kortare resa är likaså möjlig.