Horoskop vecka 45, 2017

Venus in i Skorpionen, Sol/Pluto-möte, Saturnus/Uranus-trigon

Årshoroskop 2017

Kärlekshoroskop 14/10-7/11

2-veckorsastro 26/10-8/11

2-veckorsastro för perioden 9-22 november publiceras på bloggen den 9 november.

Kärleksastro för perioden 7 november- 25 december publiceras här den 7 november.

Kärleksplaneten flyttar in i passionerade Skorpionen

På tisdag den 7 november blir det mer passion, mer svartsjuka, mer drama och mer hett i kärlekslivet. Rena rama bonanzan i vackra spetsunderkläder, hemliga flirtar och hjärtan som bankar hårt, hårt!

Som vanligt kommer jag att skriva ett kärlekshoroskop i enlighet med Venus rörelser. Håll utkik här på tisdag!

Hej bankman/Skatteverk och planer på investeringar eller samtal om gemensam ekonomi!

Vi befinner oss i Skorpionens tid. Tecknet spänner över så mycket att jag har svårt att sammanfatta det. Det är bland annat det inre, det dolda, gemensam ekonomi, skilsmässor, investeringar, bidrag, lån, skulder, arv, gåvor och passiva inkomster och andlighet.

Redan på onsdagen den 8 november kan vi känna av Solen och Plutos möte som äger rum på torsdagen den 9 november. Solen och Pluto möts i en sextil och det är en ytterst harmonisk aspekt som ger oss alla möjligheter att lyckas med smart skatteplanering, uppdelning av tillgångar (skilsmässa, arv), ingå delägarskap med en partner i kärlek (gemensam bostad eller annat ägande).

Pluto och Solen gör den här veckan- onsdag-fredag, till utmärkta dagar för att be om råd i dessa frågor. Nu finns alla chanser att få goda, smarta råd som gynnar ekonomin. Det är en god tid för att lägga om lån eller betala av skulder. Investeringsråd från personliga ekonomiska rådgivare är guld värda.

Om du står inför ett behov av förändring inom något av de nämnda områden, ring då upp berörda parter och försök att få till ett möte under onsdagen-fredagen.

Saturnus/Uranus-trigon- Här kommer den nya tiden!Vi närmar oss slutet av Saturnus vistelse i Skyttens tecken (som pågått sedan julen 2014).

En tid som många känner igen som väldigt arbetssam. Under det senaste året har vi inte mindre än tre gånger getts en chans att tänka i nya banor. För att få ”kontroll” över det som har känts svårt och utmanande.

Alla nyblivna arbetsnarkomaner där ute känner troligen igen sig: ”Nu måste jag få kontroll på den här situationen, sluta jobba ihjäl mig och få livet att gå ihop och bli lite mer roligt.”

Jepp. Nu är det dags. Under hela 2017 har tankarna malt. De kan ha börjat redan den 24 december 2016, fått sig ytterligare en kick den 19 maj och nu så sker det igen. Alla dessa är datum då Saturnus och Uranus manat oss att våga lyfta blicken och tänka i helt nya banor för att få ordning och reda och struktur på tillvaron. Det är en förändringarnas tid och vi bör inte streta emot utan våga ta nya kliv i livet. Det kan vara lite svettigt att ta de första kliven men det är som i matematik, ändrar man ett tal påverkas alltid resultat. I det här fallet är det ett positivt resultat.

Nytt kan komma in och med detta fina planetmöte, en harmonisk sextil, lovas vi att snabbt få resultat. Men bara OM VI AGERAR.

Sök det där jobbet, säg upp dig, prioritera relationen, tänk i nya banor för hur du ska prioritera i livet, bland dina vänner och hur du ska hanterar din hälsa. VÅGA NYTT är nyckeln till att lyckas. Då utlovas en stadig och trygg väg framåt.

Alla stjärntecken påverkas på olika sätt. I veckan som kommer publicerar jag ett särskilt horoskop för att ni ska veta vilket livsområdet som berörs för just ert stjärntecken.

Tjuvkik- kärleksvibbar!På måndagen den 13 november, i vecka 46, möter Venus turplaneten Jupiter i en konjunktion på den 7 graden i Skorpionens tecken.

Dessa tu kallas ofta för den stora och den lilla lyckan. Det är kort sagt en dag värd att markera med en stor stjärna i kalendern.

Jag nämner dagen redan nu så att ni ska vara redo. Detta är den perfekta dagen för att handla något särskilt fint, fira kärlek eller framgång eller ge sig själv lite extra lyx (skönhetsbehandling eller något vackert plagg eller smycke).

Spiller över på helgen den 11-12 november

Planetmötet kan kännas även redan några dagar innan. Markera därför dagarna lördagen 11- söndagen 12 november som toppendagar för harmoni, kärlek, lyxkänsla och vackra miljöer. Kärleks- och pengamöjligheter råder!

En väldigt härlig avslutning på vecka 45.

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena