Horoskop vecka 49, 2017

Veckans planetmöten

Årshoroskop 2017

2-veckorshoroskop 23/11-6/12

Kärlekshoroskop 1-25 december

Merkuriusretrogradhoroskop 3-23 december

Fullmånehoroskop 3 december

Vilket besked fick du av fullmånen?

När vecka 49 startar befinner vi oss fortfarande i svallvågorna av fullmånens nyheter kring den 3 december. (Länk till fullmånehoroskopet ovan). Ofta kan man känna sig lite mer känslomässig än vanligt, precis dagarna innan fullmånen. Sedan ebbar energin sakta ut.

Svar på sådant du väntat på

På onsdagen den 6 december befinner sig Merkurius retrograd konjunkt Saturnus i Skytten på 28 grader. De båda befinner sig i sextil till Mars som finns i Vågens tecken, också på 28 grader. Med en himla fart (Mars) kan nyheter du väntat på som har att göra med livsstruktur, möjligen ekonomisk sådan, anlända.

Eftersom Merkurius befinner sig retrograd kan det röra sig om information eller besked om något som du ansökt om för ett tag sedan eller fått vänta på. Minns dock att Merkurius inte gynnar att skriva kontrakt förrän planeten befinner sig i framåtläge igen, d v s efter den 23 december. Och allra helst efter den 8 januari.

Hejdå 2-veckorsastro!

På torsdag den 7 december publicerar jag 2-veckorsastro här på bloggen för den sista gången. Från och med den 17 december kommer jag att lägga upp veckohoroskop för varje tecken istället. När jag frågade er om vad ni föredrog, 2-veckorshoroskop eller 1-veckashoroskop, så var valet glasklart: Horoskop för alla stjärntecken för en vecka i taget.

Mars in i Skorpionen

På lördagen den 9 december flyttar Mars in i Skorpionens tecken. Det var två år sedan sist och nu kan alla Skorpionens ämnen bli extra heta. Vad kommer inte hända med #metoo under de kommande veckorna? Och allas våra intressen och aktivitet när det gäller ekonomi som vi delar med någon annan, såsom en partner eller bank/låneinstitut?Spirituell utveckling och förvandling och förändring är verkligen Skorpionens ämnen.

Med Mars som ökar på vår motivation kan det ske oss mycket gällande dessa ämnen fram till och med den 26 januari då Mars flyttar vidare till Skyttens tecken.

Två söndagsmöten

Söndagen den 10 december, Nobeldagen, kommer bjuda på två planetmöten:

Merkurius retrograd och Uranus möts i en trigon. Dyker något intressant köpeobjekt upp från det förgångna? Eller en idé du lagt åt sidan som du plötsligt blir påmind om? Grunna och förhandla med agera inte förrän du har Merkurius med dig, från och med dagarna efter den 23 december.

Samma dag möts även Venus och Neptunus i en kvadratur. Venus älskar det vackra livet, fina miljöer, lyx och vackra kläder. Neptunus är en mästare på att visualisera och drömma. Om det är någonting du önskar dig testa då att skriva ned det på ett papper samtidigt som du föreställer dig hur glad du är över att redan ha fått din önskan uppfylld.En perfekt dag för att praktisera attraktionslagens effektivitet!

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena