Glad måndag?

Fullmånehelg och Merkurius retro

Hur har helgen varit? Någon som känt av fullmånens nyheter? Och Merkurius-trassel?

Merkurius retro har redan visat tecken på närvaro hos mig. Fick ett sent mail om ett ärende från förr som jag trodde var länge sedan avslutat. Men icke. Nu ska det upp på bordet igen. Inget allvarligt men ändå, jag nästan skrattade när jag fick mailet igår.

Jag tycker alltid det är skönt när fullmånens energier släpper. Ibland blir det så mycket känslor i luften och det blir lite rörigt när man börjar funderar i praktiska lösningar. Ofta är känslorna som drömmar- de är inte riktigt på riktigt. När fullmånen sedan avtar släpper alla illusioner och oro.

Den här veckan är det gasen i botten för mig. De sista stjärntecknen ska skrivas för årshoroskopet 2018. Jag har insett att dokumentet kommer bli för långt för att scrolla sig igenom. Jag tror att jag därför kommer lägga upp alla tecken i separata inlägg samt sedan göra ett inlägg med länkarna till alla 12 stjärnteckens årshoroskop. Då blir det lättare att hitta och bläddra mellan årshoroskopen.

Förra veckan blev det fler horoskop än vanligt här. Den här veckan blir det lugnare på det sättet. Önskemål på inlägg som kan fungerar generellt?

På torsdag kommer, för sista gången, 2-veckorsastro. Sedan blir det ju veckohoroskop, enligt era önskemål.

Okej, dags att kliva in i årshoroskopen!

Glad måndag!

Kramar

Helena