Horoskop vecka 50, 2017

Planetmöten under veckan som kommer

Årshoroskop 2017

2-veckorshoroskop 7-20 december

Kärlekshoroskop 1-25 december

Merkuriusretrogradhoroskop 3-23 december

Årshoroskop 2018

Jag har börjat publicerat årshoroskopen för 2018. På onsdag kommer ett inlägg med länkar till samtliga 12 stjärnteckens årshoroskop. Tills dess publicerar jag 2 stjärntecken per dag.

Veckans enda planetmöte

Den här veckan har jag noterat ett enda planetmöte. Det är ett glatt möte mellan Solen (liv, energi och kraft) och Uranus (idérikedom, frihet och överraskning). Trigonen mellan dessa bägge planeter äger rum på lördagen den 16 december. Solen befinner sig i Skyttens tecken (frihet, nya livstankar, högre studier och kunskapstörst) samt Uranus i Väduren (ego, egna drömmar, önskemål samt ledarskap).

Lördagen, och helgen i övrigt, lär färgas av en härlig stämning där något kul som tar oss ur den sedvanliga livsrutten kan äga rum. En fest, ett viktigt steg i en livsresa för att befria sig och leva den livsstil man vill eller en spännande möjlighet att arbeta med något ”uraniskt”: astrologi, teknik, innovation, välgörenhet eller i samarbeten med grupper och nätverk.

På lördagen den 16/12 skriver jag om den kommande veckans planethändelser och på söndag den 17/12 väntar er veckohoroskop för alla stjärntecken kl 08:00. Jag hann med 79 stycken 2-veckorshoroskop om jag ska tro antalet inlägg inom den kategorin. Men nu är den tiden över och det blir veckohoroskop istället.

Tjuvkik inför den kommande veckan

På måndagen den 18 december väntar en fin nymåne där bland annat turplaneten Jupiter är med och sänder stjärnglans och roligheter över det som sker. En nymåne i Skyttens tecken: optimism och möjligheter så att det svämmar över!

Och så äntligen, det som så många väntat på: Saturnus byte av tecken den 20 december.I nästa vecka händer det mer på himlen än det gör under vecka 50. Se det som en chans att under vecka 50 landa i det som är och bara funderar över var man står här och nu.

Först då kan man känna efter om det finns en önskan eller ett behov av att göra något annat. Ta ett annat kliv i livet. Med nymånen i Skytten nästa måndag kommer det ligga nära till hands att lyfta blicken mot nya livsmöjligheter. Härligt!

Jag önskar er en härlig vecka!

Kramar

Helena