Bitcoin och Uranus i Oxen

Kryptovalutor och astrologi 2018-2026

Häromkvällen när jag satt och skrev hörde jag att bitcoin nått en rekordnivå på ett värde av 140 000 kr. Nu tycks värdet ha ökat ännu mer. Ett citat i artikeln sticker ut direkt:

We are in an age where technology is changing the dynamic of the business world

Jordan Hiscott, ayondo markets

Så rätt han har, Jordan Hiscott. Så rätt han har astrologiskt!Just när jag skriver det här inlägget befinner sig Solen (kraft och energi) väldigt nära den stundande konjunktionen med Uranus. Som ni vet är Uranus förknippad med att föra in nyheter och modernisera livet. Teknik och internet är Uranus område. Roligt att Bitcoins värde slår rekord då Uranus och Solen jobbar i team.Under 2018 kommer Uranus att lämna Väduren, där den varit sedan 2011, och istället flytta in i Oxens tecken.Oxen styr över det andra huset och därmed pengar, tillgångar och värderingar. Resultatet kommer bli minst sagt intressant för nätvalutor och hur vi hanterar pengar.Under den tid som Uranus stannar i Oxen, först 15 maj- 6 november 2018 (Uranus backar tillbaka in i Väduren november 2017- mars 2019) och sedan 6 mars 2019- 26 april, kommer vi få se mycket hända när det gäller kontantlösa betalningsmöjligheter och sättet vi använder oss av möjligheter att tjäna pengar och jobba via nätet.Uranus är förändringarnas planet och Oxen är precis tvärtemot. Oxen älskar devisen sakta men säkert. Jag gissar på att erfarenheten kommer bli lite som ett rebelliskt barns uppförande. Det kommer krascha några gånger när de första prövande stegen ska tas i utvecklingen. Men det kommer också ges möjligheter till helt nya arbetsmöjligheter om vi vågar pröva en ny väg.Om Uranus i mig, mitt och mina-Väduren sedan 2011 innebar ”selfies på nätet” kommer Uranus i Oxen, som styr ägande, brukande av mark och grödor och sparande på hög, att innebära teknikens användande för att förbättra kvalitet på mark.

Genom forskningens framsteg kan vi få ut mer av små odlingsområden samt överraskas av hur vi som människor kan använda växtlighet till vår hälsas fördel. På ett sätt vi aldrig tidigare trott var möjligt! ”Grönt är liv och läkande” kan bli vårt nya slagord för bäst fungerande medicin.Nätbusiness och internetentreprenörer kommer träda in i våra liv än mer. Vi kommer troligen börja arbeta mer och mer via internet genom att sälja vår expertis på ett frilansande sätt. Fler kommer att lockas av den frihet som detta innebär. Den klassiska anställningen från 9-5 kommer börja naggas i kanterna. Distansarbete och arbete som ersätts av datorer, system eller robotar kommer börja visa sina metalliska framfötter från och med maj 2018.Och rösten- vad är det som ska sjungas eller basuneras ut? Oxen styr över halsen och förnkippas ofta med en fin sångröst. Hur kan man göra revolt med rösten? Sånger om elände och rättvisa samt rätt till upprättelse som hela städer stämmer in i, via tekniken? Eller för läkande, teknikens användning för att läka halsåkommor?Innovation möter tradition. Och enligt Uranus är det dags för rejäla förändringar och moderniseringar.Än så länge befinner sig Uranus i Väduren. En tid för att fortsatt använda sig av internet till en fördel för att etablera dig eller ditt företags profil i onlinevärldens landskap.Spännande!KramarHelena