Veckohoroskop, 24-31 december 2017

Stjärntecknens veckohändelser

Väduren: Kanske ägnar du julveckan åt att tänka över hur du vill ha livet 2018. Både jobb och livsstruktur kan få sig en dos av nya, fräscha tankar. Torsdagen den 28/12 kan bli en riktigt stark kärleksdag. Du öppnar dig för att dela med dig av dina djupaste tankar och minnen. Singlar kan träffa en person som verkligen lever livet till 100% varje dag. Hylla gamla traditioner på Nyårsafton och gläd dig över allt i livet som format dig. Du kommer vara full av energi och pratsugen. Kolla av stämningen innan du skrämmer iväg någon med din ärlighet.

Oxen: En resa eller tankar kring att läsa och lära dig nya saker präglar ditt liv när Solen befinner sig i Stenbocken. Dags att packa och ge dig iväg? På torsdagen den 28/12 kan du får ett intressant förslag att samarbeta med en grupp eller personer som delar dina intressen. Ett onlineprojekt eller budskap i sociala medier kan likaså få fart. På Nyårsafton kanske du väljer att fira enligt helt nya traditioner, såsom i ett annat land eller genom att fira med personer som gör på annat sätt än du är van vid. Du är redo att testa nya sätt att leva och dina relationer är det som mest påverkas av denna nyfikenhet.

Tvillingarna: Kärleksplaneten flyttar in i ditt passionerade hus den 25/12. Närhet, intensitet, passion och till och med en aning dramatik och svartsjuka präglar ditt kärleksliv. Samtidigt befinner sig flera andra planeter i samma zon. Det här kommer ge dig en mycket sensuell avslutning på 2017 och starten på 2018. Den 28/12 kan du drabbas av en lust att se över ditt arbetsliv. Vad arbetar du egentligen för och vilka drar nytta av det du kan? Kan du arbeta på ett nytt sätt som vägleder eller inspirerar andra?

Nyårsafton ser ut att bli en vällustig afton med massor av mat och passionerade känslor. När du önskar inför nyåret tänker du på dina STORA planer, främst i karriären.

Kräftan: Kräftorna får en jul som välsignas av vackra Venus i relationshuset. Harmoni och kärlek och väldigt bra möjligheter för singlar att hitta en person som verkar stämma med dina önskemål. Använd den 28/12 till att ta din kärlek i handen och ge dig iväg på en resa. Kärleken mår toppen på en strand långt bort. En ny relation med en utlänning/någon som kan visa dig livet från ett helt nytt håll är mycket möjligt för singlar. Nyårsafton skulle mycket väl kunna bjuda på ett frieri eller ett romantiskt möte som förändrar ditt liv. Du är mer modig i kärlekslivet och kanske tackar jag både till giftermål eller chansen att börja om med någon ny.

Lejonet: Du omstrukturerar livet och däri ingår dina nära och kära. Julveckan kanske du turas om att avlasta och få avlastning. Ny mat och tid för träning engagerar dig också. Kärleksplaneten befinner sig i ditt hus för dagliga rutiner och nu får ni i en stadgad relation en må-bra-känsla av att få juldagarna att fungera praktiskt. Det kan låta trist för andra men för er är det toppen när ni ser att ni framgångsrikt kan jobba som ett team. Singlar kan på samma sätt hitta en ny person som är intresserad av kost och hälsa. Kanske på gymmet? Nyårsafton kan bli en riktigt mysig hemmakväll med ärvt porslin på bordet och traditionesenliga maträtter. Samtalen kan lätt halka in på barn och boende och trigga känslor och minnen. Tänk efter innan du säger ALLT du känner.

Jungfrun: Solen befinner sig i ditt femte, kreativa och fertila hus. En strålande tid för Jungfrur som önskar sig en graviditet.

En ny kärleksaffär kan också dyka in i ditt liv. Venus gör livet flirtigare och roligare. Den 28/12 kanske du får extra mycket uppskattning, från en partner eller en ny person du mött. Nyårsafton är full av precis samma vackra vibbar. Ett lyxigt firande på en gård, slott eller annan anrik plats eller byggnad kan få dig att känna dig som en kunglighet. Du dras troligen med av all härlighet och kanske bestämmer dig för att börja det nya året med att följa en stor dröm eller din passion i livet.

Vågen: Massor av planeter i din hem-och familjezon gör att du är helt fokuserad på barn, mödrar och kvinnor i ditt liv. Samtal och tankar kring att köpa eller sälja en bostad, eller om familjelivet, kan vara något som det talas om vid julbordet. På torsdagen den 28/12 kanske du känner dig inspirerad att ge till andra genom välgörenhet eller kanske bara genom att erbjuda kunder en härlig rea på dina produkter eller tjänster. Nyårsafton går helt i familjeandan. Fira hemma, med familjen eller med personer som betyder familj för dig. Kärleksmässigt är Vågen säker i sig själv och vet sitt värde- sexigt och tilldragande!

Skorpionen: Du har kraften med dig- Mars befinner sig i ditt tecken och du får din vilja igenom. I andras ögon blir du mer spännande och sexig. Med Venus på plats i ditt tredje hus från och med de 25/12 präglas det sociala livet av mycket roliga möten, särskilt med vänner. Markera den 28/12 som en perfekt dag för en romantisk kväll med din partner eller för att gå på date. Romantik och passion hänger i luften! Även starka fertilitetsvibbar! Nyårsafton med grannar, syskon eller dina närmaste vänner? Det ser ut att bli mycket folk och så mycket att tala om med alla! Det flödar verkligen i din riktning, både vad gäller kärlek och livet.

Skytten: Du har troligen tänkt på din ekonomi och ditt livs riktning en hel del den senaste tiden. Med Venus i ditt andra hus från och med den 25/12 kan pengar och möjligheter kring hus/fastigheter/mark börja ge dig ro. Det du behöver är att få känna trygghet. I kärleken är det prio ett också. Om du återhämtat dig från en känslomässig berg-och-dalbana kan torsdagen den 28/12 öppna för en chans till läkning. Kanske får du bekräftelse på vad du betyder för andra. Stadgade kan få en chans att skapa ännu närmare band med varandra. Dags att försöka bli gravida eller köpa bostad ihop? Nyårsafton kan bli både lyxig och överdådig. Samtidigt kanske du i hemlighet tackar för att du nu är helt redo att lämna sådant som inte gör dig lycklig. 2018 blir ett härligt, nystartande och spännande år!

Stenbocken: Allt ljus är på dig! Solen och flera andra planeter finns i ditt tecken. Kärlekens planet, Venus, i ditt eget hus från och med den 25/12 ger dig ”it”-faktor. Du blir snyggare och utstrålar något som får många att vända sig efter dig och flirta. Ett klassiskt tecken på att en ny kärlek kan komma in i ditt liv eller att din kärlekspartner gör allt för att du ska vara nöjd. Unna dig något extra fint som belöning för året som snart är slut. På torsdagen den 28/12 kan ett kul meddelande från något av dina nätverk eller samarbetspartner göra dig glad. Nyårsafton är också ditt astrologiska nyår. Med så många planeter i ditt tecken lär du få precis en sådan nyårsafton som du önskar dig. Kalas på en plats med anor, fin champagne och femrätters i gott sällskap!

Vattumannen: Med vackra Venus i ditt tolfte hus kan återhämtning och läkande av dina känslor vara något som står högst på din lista under julveckan.

En hemlig flirt eller relation kan också blomstra under denna aspekt. Vågar du? Bör du? Trots att det är julhelg kan du ligga i som en räv för att hålla koll på jobb som inte kan vänta eller, alternativt, är det ett pressande behov av att lägga om livsstrukturen som inte kan vänta. Nyårsafton kanske du hellre tillbringar på en lugn, avskild plats. En hemlig resa eller date som ingen annan vet om är också möjlig. Eller lyxiga delikatesser och en lugn hemmakväll? Du behöver ro, återhämtning och kanske till och med rätten till lite hemligt liv. Ge dig det du känner att du behöver och du kommer att starta år 2018 på bästa sätt.

Fiskarna: Du mår bäst när du är själv eller får massor av frihet från din partner. Venus i ditt elfte hus gör att ditt kärleksliv snarare blir en platonisk vänskapshistoria. Ge varandra mer frihet och kärleken kan bli mer spännande. Singlar kan hitta kärleken i en vän eller via Tinder eller andra onlinedatingsidor. Det som för er samman är era gemensamma intressen. På torsdagen den 28/12 ska du använda all din kraft till att visualisera dina drömma och mål. Klicka hem The Secret eller skapa en visionboard? Nyårsafton ger dig en chans att göra ”lite som du vill”. Det som alla andra kallar för det enda sättet att fira Nyårsafton, är kanske inte alls ditt. Följ din intution och gör det som känns bäst för dig. Kanske drabbas du av en lust att meddela vissa personer i din närhet exakt vad du tycker och känner om det som skett/inte skett under 2017. Tips: Avhåll dig och låt känslorna få lugna sig lite.