Horoskop vecka 2, 2018

Planethändelser vecka 2, 2018

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 25/12- 18/1

Den motivation och kraft som vi smittas av i helgen, fortsätter!

Tre positiva möten

På måndagen den 8 januari möts Solen och Venus på 19 grader i Stenbockens tecken. Samtidigt befinner sig Venus i sextil till Jupiter och Mars i sextil till Pluto. Tre väldigt fina aspekter som gör starten på veckan till en fantastisk grogrund för både romantik och pengar/förtjänstmöjligheter. Det är verkligen en tid för att satsa i kärlek eller jobb!

Mer av det goda

På tisdagen den 9 januari möter Solen (energi och livskraft) den transformerande Pluto på 19 grader i Stenbocken. Temat pengar, delat ägande och kärlek förgylls återigen. Vi får en chans att börja om på nytt inom de här områdena.

Onsdagen i samma tempo

Som om saken inte redan vore härlig så väntar det även på onsdagen den 10 januari ett möte mellan Solen och Mars, denna gång en sextil.

Markera dagarna 8-10 januari som fantastiska dagar för att förändra relationer och pengar i den riktning ni önskar. Utveckling innebär ofta mod och att våga lämna det gamla för att vinna nytt. Nu finns modet och farten med oss!

Nyheter och tankar kring ordning och reda i livet och på jobbet

På torsdagen den 11 januari flyttar Merkurius in i Stenbocken. Nu kommer det bli tal om att dra upp riktlinjer för jobb, karriär, ambitioner och långsiktig livsstruktur. Merkurius är kvick så nu kan det börja att gå undan!

Merkurius stannar i Stenbockens tecken till och med den 31 januari.

Grönt ljus men…

På lördagen den 13 januari kommer vi få motstridiga vibbar. Merkurius och Saturnus befinner sig visserligen i en utmärkt konjunktion, vilket gynnar att skriva papper och avtal som man vill ska gälla för lång tid framöver. Möjligen för alltid.

…anar du trubbel i paradiset?

Samtidigt så befinner sig dock Venus och Uranus i en kvadratur. Något avseende pengar eller kärlek och relationer kan oväntat dyka upp. Ett viktigt ekonomisk beslut, eller kärleksbeslut, kan bli svårt att ta innan allt lugnat sig.

Om du finner att du har avtal att ta ställning till, låt oss säga på torsdagen-fredagen, och känner att allt är lugnt så kan du skriva under. Vänta annars några dagar tills att det lugnar sig. Eftersom det är en mellankommande helg borde det gå bra.

Sol-Uranus-kvadratur

Veckans sista dag bjuder på ett möte mellan Solen och Uranus. Solen befinner sig i de överordnades tecken, Stenbocken, och Uranus i Väduren. Plötsligt besked från en myndighet, chef eller styrande kan påverka oss, även om vi inte gjort något för att skapa denna fövirrande röra.

Utnyttja de fina aspekterna i början av veckan och gör er sedan redo för att avvakta de nyheter som hastigt och överraskande kan dyka upp kring veckoslutet.

Avvakta den kommande nymånen i vecka 3 och se vad som händer. Flexibilitet kommer vara guld värt!

Jag önskar er alla en positiv vecka och tackar er som alltid för att ni läser här!

Kramar

Helena